Google Website Translator Gadget

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Διδυμα δεντρα με ζωηρες ριζες που κολυμπ;νε στο χρωμα!

Μαζι με τον μεγαλο πινακα ειχα να κανω και αλλους δυο μικροτερους με διαστασεις 50x70.Μιας και ειχαμε ορισει σαν θεμα το "δεντρο" αποφασισα να κανω κατι λιγοτερο κλασσικο που θα εδινε χρωμα και ζωηραδα στον χωρο,εχοντας μια θεματικη συνοχη με τον μεγαλυτερο πινακα. επελεξα να κανω ενα παρομοιο μοτιβο σε διαφορετικης αποχρωσης φοντο-ενα με χρωματα ζεστα +ενα με ψυχρα- ,κρατώντας την ώχρα σαν συνδετικο κρικο + στα δυο.οι κυκλοι του ενος πινακα περιεχουν τα χρωματα του αλλου συνδεοντας τα.
Με βεβαιοτητα δηλωνω οτι οι πινακες μου χανουν ενα 60% της πραγματικης τους εικονας  στις φωτογραφιες αλλα + τι να κανω!! με ακομα μεγαλυτερη βεβαιοτητα δηλωνω οτι ειμαι ερωτευμενη με τον "θερμο" μου πινακα + οτι μου λειπει!!

Μονοπατι στο δασος (πινακας ζωγραφικης)

Αυτος ο πινακας ειναι επισης παραγγελια..Οι εργατοωρες που μου πηρε για να τον κανω δεν μετρούνται!Χρησιμοποίησα ακρυλικα χρωματα ,που στεγνωνουν αμεσως οποτε τα ανάμιξα με ειδικο υγρο που επιβραδύνει αυτη την διαδικασια ,κανει το χρωμα πιο παχυ και δινει μια γυαλαδα που λειπει απο το ακρυλικο.οι διαστασεις του πινακα ειναι 1.20x80.
                                 δεν μπορω με τιποτα να το γυρισω κανονικα!μου εσπασε τα νευρα!!

δαντελα της γιαγιας στα μαλλια + καμεο με μαυρη δαντελα καρφιτσα

Αυτη ειναι η παραγγελια της Μαιρης. Ειναι custom made ειδικα για την ιδια. Η καρφιτσα ειναι φτιαγμενη απο αργιλο και ζωγραφισμενη - βαμμενη στο χερι. Το μοτιφ στην στεκα ειναι επισης χειροποιητο(γιαγιας).τα εβαλα σε ενα πανεμορφο κουτακι που γεμισα με τουλια για,λογους ασφαλειας αφου το δεμα μου ταξιδεψε μεχρι την Χαλκιδα παρακαλω!!
Ναιιιι!!!ο πινακας μου στο σπιτι της Ιωάννας!! Οι τοιχοι ειναι γκρι+ εχει  μια πετρολ λωριδα κατα μηκος!Γιαυτο ταιριαζει  χρωματικα  με τον πινακα μου..τον αγαπω αυτον τον πινακα..