Google Website Translator Gadget

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Be my Bloody Valentine!!!!!





  vs


         Ο Αγιος Βαλεντινος και τα παραγωγα του!!
   Καταρχην δηλωνω οτι εμενα ολο αυτο το πραγμα με ξενερωνει!Ειναι  μια καταφορα  καλοστημενη παγιδα του καταναλωτισμου  για να κανουν δουλειες με φουντες οι ανθοπωλες και οι ζαχαροπλαστες!! 

Αν εχεις φιλο πρεπει να ζαχαρωνεις μαζι με τοσα εκατομυρια ερωτευμενα ζευγαρια!μπλιαχχχχ!!Τοσο κλισε!
Αν δεν εχεις κανεναν + καλα κανεις, 1) δεν σου καιγεται καρφι ασε που σε πειραζει + τοσο κοκκινο!ουτε ταυρος να ησουν! 2) σε πιανει ενα κατι +θες να φας σε μια μερα ολες τις σοκολατες του κοσμου παθαινεις μια θλιψη και θελεις να πλακωσεις το καθε ζευγαρακι που βλεπεις μπροστα σου!(αυτο  με το ξυλο ,το παθαινεις καμια φορα + οταν βρισκεσαι στην πρωτη κατηγορια,,,ανεξηγητο αλλα συμβαινει!)
3 ) δεν μπορεις να δεις τιποτα στην τηλεοραση..ολα ειναι ρομαντικα και φουφουλενια,στις ταινιες ολοι οι πρωταγωνιστες  βαλαντωνουν στο κλαμα + τρωνε τα σωθικα τους απο ανεκπληρωτους ερωτες! ολες οι εκπομπες αναρωτιουνται για το ποιος ειναι πιο πολυ ερωτευμενος στα εσωτερικα κ στα εξωτερικα!σιγουρα ξεθαβονται στις ειδησεις ζευγαρια που ειναι παντρεμενα για 60 χρονια+ γινονται πρωτο θεμα! οπως επισης και  τα μωρα που γεννιουνται αυτη την μερα."τα μωρα του ερωτα"..μμμναι.αρα κλεινεις την τηλεοραση και βαζεις ενα splatter στο dvd !ετσι δεν ειναι?????

                           Τα δωρα του Αγιου..βοηθεια μας!!
Βρισκουμε τα αρκουδια και τα σοκολατακια και τα λουλουδια κλισε και βαρετα.ναι?ναι!
Αλλα καταβαθος πολυ πολυ θα θελαμε να μας στειλουνε λουλουδια ή μια καρτα!αν ειμαστε σε σχεση ο φιλος μας .οταν ειμαστε μονες μας ,ενας θαυμαστης γιατι μας αρεσει + το μυστηριο!.Γιατι ειναι τοσο γλυκερα κλισε και εμεις τοσο πολυ υπερανω και cool..που δεν παραδεχομαστε  σε καμια περιπτωση  οτι  μας αρεσει + οτι αν μας ερχοτανε ξαφνικα λουλουδια στο σπιτι , ενα κατι θα το νιωθαμε..δεν ισχυει το ιδιο σε καμια περιπτωση με τα παναθλια αρκουδακια που πρεπει να αποκεφαλιζονται χωρις δευτερη σκεψη!Να  και το splatter!!
    Αν παλι μας παρουνε λουλουδια ..ή οτιδηποτε αλλο"φωσφοριζει"  Αγιος Βαλεντινος, τοτε ευγενικα+ηρεμα ευχαριστουμε  ενω θα θελαμε κατι πιο συναρπαστικα παραδοξο και "αντιβαλεντινικο" και ξεχωριστο+ λιγοτερο ασφαλες γιατι ,"δεν μας αρεσει αυτη η γιορτη ντεε"!!!!


 Σε περιπτωση που εχουμε πεταξει τις σποντες μας ,διακριτικα οπως νομιζουμε,και μας φερουνε αυτο που "αχχχ τοσο πολυ θελαμε" και εκπλαγουμε ευχαριστα,τοτε μας μενει μια πικριλα στο στομα  κατι σαν χαλασμενη εκπληξη!.Οπως οταν ειμαστε μικροι + ανοιγουμε κρυφα τα δωρα + ξερουμε τι θα μας φερει ο Αγιος βασιλης!!(και ποσο μου αρεσουνε τα δωρα!!!)


  Υπαρχει βεβαια + το αλλο ενδεχομενο..ελα ξερεις για τι μιλαω!Το ενδεχομενο να μην παρεις τιποτα!ουτε ενα χρονια πολλα βουτηγμενο στην ειρωνια..ή  μαλλον μονο αυτο!και μετα νευριαζεις! και μετα αναπολεις περασμενες μερες με καρτες + εκπληξεις + τεραστια μπαλονια στην πορτα σου!!

   Αρα, σωτηρια δεν υπαρχει! δεν υπαρχει!θα συγχυστεις ..αν εισαι γυναικα!γιατι αν εισαι αντρας ,μαλλον θα το ξεχασεις !μαλλον θα πεις οτι, εσεις γιορταζετε καθε μερα και  σημερα ειναι απλα δευτερα!!Ασε που ολο αυτο ειναι ενας καταναλωτικος οργασμος υποκεινουμενος απο τα μεγαλα συμφεροντα + την παγκοσμιοποιηση που θελουν να σε καθοδηγουν.. ε οχι λοιπον!!δεν θα πεσεις σ'αυτη την παγιδα!ποσο απλη ειναι η ζωη !
αν εισαι γυναικα ,μαλλονδεν ξερεις αν εισαι κυνικη  ή κρυφορομαντικη. Το πιθανοτερο  και τα δυο! !Βοηθεια  σου!












      
                                         
                       cupcake pins!!

******  η μεγαλη καρφιτσα πηγε στην νιτσα.+ η αλλη με τις ριγες   εμεινε   σε μενα!οπως +  η μικρη σοκολατενια τουρτα.τι να πω..choco cravings..!!





















                                                                                         

   *** Red Lips   + vampire fangs***
       Απο αυτα τα τεσσερα ζευγαρια χειλη τα δυο ειναι καρφιτσες+ τα αλλα για το λαιμο!(εννοειται το δρακουλινι ειναι για τον λαιμο).....     



********* polymere clay wounded heart pin, handpaided with acrylics.   ειναι η αγαπημενη μου καρφιτσα.!ειναι τοσο "στρουμπουλη¨" που θελω να την δαγκωσω αλλα δεν θα το κανω γιατι δεν μπορω τα αιματα!!(χμμ)
 



*********** flying heart penand also made with polymere clay and painted with acrylics like all of them.
  προλαβα + το φορεσα και ειναι πολυ πολυ ομορφο!Βεβαια δεν θα επρεπε να τα λεω απο μονη μου για τον εαυτο μου αυτα αλλα ..δεν με νοιαζει!!












******* μαλιστα τα μικρα μου give aways!!οι διπλες καρδιες  ειναι καρφιτσα για την φιλιτσα , η μικρη καρδια με την πασχαλιτσα (μεγαλο μου κολημα) ειναι για την Μελινα(καρφιτσα που προσθεσα κ ενα μικρο πρασινο τριφυλλι) + η φραουλα για την Ιωάννα !κοριτσια τα κερδισατε αλλωστε εεεεε???!!





********δεν ηθελα να κανω το ιδιο χρωμα γιατι μου ηρθε πολυ κοκκινο ξαφνικα!και φυσικα +δεν επιρεαστηκα απο τον ηλιθιο Βαλεντινο!!