Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Γυμνος klimt! / naked klimt

Τα συγκεκεριμενα σκουλαρικια γινανε κατοπιν παραγγελιας για μια κοπελα με καστανα μαλλια.Μου αρεσε τοσο πολυ ο γυμνος πωπως της κυριας που εκανα και για μενα αλλα πολυ μικροτερα αφου θα τα φοραω σε ζευγαρι!ισως να ειναι και τα μοναδικα,γιατι συνηθως φοραω μονο ενα στο αριστερο αυτι και ειναι σχεδον παντα αρκετα μεγαλο για να ξεχωριζει αναμεσα στα μαλλια μου!ειναι φυσικα φτιαγμενο απο φυλλο αλουμινιου + υγρο γυαλι!μολις χειμωνιασει παντως , θα αρχισω να ξαναψηνω + το αγαπημενο μου φιμο! εχω πολυ ωραιες ιδεες, αλλα αφου ακομα εχει ζεστη...:-))






















Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Προορισμος..Σαμοθρακη !!Δεν φανταζεσαι!!

Μπορει το καλοκαιρι να τελιωνει ,αλλα εγω τωρα κανω τον απολογισμο μου για τις διακοπες μου! Αν στο τελος του καλοκαιριου αναπολω με ελαφρυ αναστεναγμο και μισοκλειστα ματια το μερος που με φιλοξενησε ,τοτε  ξερω!!Περασα υπεροχα και θα εχω κατι να θυμαμαι τις βροχερες μερες του φθινοπωρου!
   Φετος  αποφασισα να παω σαμοθρακηγ γιατι ειναι κοντα και δεν εχω παει ποτε μου!Τι ντροπη για μια θρακιωτισσα με εβρητικο αιμα!!Και παρα το γεγονος οτι πολλοι με απετρεπαν,εγω γυρισα τοσο ενθουσιασμενη που αποφασισα να κανω διαφημηση σ'αυτο το πανεμορφο νησι!!
   Καταπρασινο , "χαλαρο" γεματο νεους ανθρωπους ,πολλους πολλους happy campers ,φοιτηταριο   και απολυτα εναλλακτικο μερος!Οποιος μου ειπε οτι ειναι  "νεκρα" , ειναι μαλλον τυφλος!χαιρομουνα να βλεπω νεο κοσμο να τραγουδαει στα πεζουλια με τις κιθαρες , να γελαει + να περιφερεται περιχαρης οσο και μεις!!

Διαμονη:
οι τιμες στα δωματια ηταν οι φθηνοτερες απο οποιοδηποτε αλλο μερος εχω επισκεφθει, δηλαδη περι τα 35 ευρω το δικλινο ! υπηρχανε και φθηνοτερα!(απιστευτο?) Δεν εχω λογια για την καθαριοτητα , την καλαισθησια και την απιστευτη φιλοξενια  των ανθρωπων που μειναμε ! (επισιμη ιστοσελιδα της Σαμοθρακης). Μιλαμε για value for money !! Φυσικα υπαρχει και το καμπινγκ! αν εισαι αυτος ο τυπος παραθεριστη τοτε , φιλε..βρηκες το νησι σου!Μονο που δεν επιτρεπεται το ελευθερο καμπινγκ, γιαυτο οργανωσου!

Παραλιες:
Δεν εχουν αμμο ,εκτος απο μια ,την Παχια αμμο.Αλλα ακομα και γω που λεω οτι δεν μπορω σε θαλασσα χωρις αμμο, ενθουσιαστηκα με τις  αλλες  παραλιες, αυτες με τις πετρες που ενω εκανα  απλωτες εβλεπα και τα κατσικακια να περνανε  κατα μηκος της παραλιας!!Ειδικα  το ακρωτηρι των Κηπων ειναι μοναδικη παραλια !!Για μενα ,που δεν μπορω και πολυ πολυ τις οργανωμενες παραλιες  με την σαγιοναρα του μπροστινου μου να μου κρυβει τον ηλιο και το αντηλιακο της  πισινης μου να με πιτσιλαει ενω η μουσικη βαραει μπιτια , νταλα μεσημερι, αυτες οι παραλιες ητανε παραδεισος!!ΚΑι τα νερα δεν ηταν καταγαλανα, δεν ηταν καταπρασινα. Ητανε μπλε!και τοσο καθαρα που μπορουσες να τα πιεις!!

Διασκεδαση+φαγητο
οΚ,  δεν μπορω να πω οτι χτυπηθηκαμε στα κλαμπακια+ στα μπιτσομπαρα οπως σ'αυτα που δειχνει το νεανικο δελτιο του STAR, γιατι δεν υπαρχουνε και πολλα!νομιζω ενα(?) Αλλα ..Πετυχαμε ενα φεστιβαλ Καποέιρα  στα θερμα και μπορεις παντα να βολταρεις και να χαζευεις ετσι?φυσικα στη ΣΑμοθρακη διοργανωνονται και διαφορα φεστιβαλ μουσικης.Και αν εχεις καλη παρεα και καλη διαθεση παντου ειναι ωραια!!
Επισης  ειχε τελεια καφενεδακια και τσιπουραδικα και διαφορα αλλα! οπως:
1)  1900 - τσιπουραδικο με διαφορα παραδοσιακα(εννοειται κατσικι) με "τρελη" θεα στον βραχο της Χωρας
2) Λ.Πυργος Χωρα- καφενεδακι πολυ ενναλακτικο και πολυχρομο κατω απο ενα μεγαλο πλατανο που σερβιρει καφε,ποτα και απιστευτα γλυκα! Αν πατε, δοκιμαστε το "πισσα και πουπουπουλα" , μου το συστησανε και το συστηνω!
3)μια πιτσαρια στη καμαριωτισα διπλα στη θαλασσα κατω απο πανυψηλες λευκες,δεν την πιανει το ματι σου αλλα θα φυγεις παραμιλωντας!
4) ταβερνα "Βραχος" στον Π.Ηλια για απιστευτο κατσικι! ολοι μας εστειλαν σ'αυτο το χωριο γιατι εκει κανουνε το καλυτερο κατσικι

Αξιζει να το δεις+να το ζεις:
1) Βαθρες!! Ακομα και αν η πεζοπορια δεν ειναι το φορτε σου, ακομα και αν  δεν μπορεις την φυση + τα ζουζουνια , πιστεψε με , αξιζει να το κανεις! Η φυση ειναι οργιαστικη και το θεαμα δεν προκειται να σε αφησει να κουραστεις ή να απογοητευτεις.Αν δεν μπορεις τα πολλα πολλα  ξεκινα απο τον Φονια που ειναι σχετικα χαμηλα και θελει περιπου ενα 40 λεπτο(?) περπατημα! Δεν ακουω τιποτα! Συναντησαμε 2 ζευγαρια νεαρων ιταλων με τα μωρα περασμενα στο μαρσιπο!αν το κανουν αυτοι,τοτε μπορουνε να το κανουνε ολοι!!Αν αντεχεις ριξε και μια βουτια στην παγωμενη φυσικη πισινα!

2) Να κανεις ξανα και ξανα την διαδρομη(ιδανικα με αυτ/το) απο καμαριωτισσα προς Φονια!Βουνο,δρομος ,θαλασσα και πλατανια+ μυριρωδια απο ριγανη και θυμαρι!

3) Να φας κατσικι!Ελα τωρα !ολοι το ξερουμε!!η Σαμοθρακη φημιζεται για το κατσικι της!

4) Να παρεις σπιτι σου ριγανη + θυμαρι!Και καρτ ποσταλ με τη Νικη της Σαμοθρακης!

5)Να πατε στο Ιερο των μεγαλων Θεων και στο αρχαιολογικο μουσειο που υπαρχει αντιγραφο της διασημης Νικη της Σαμοθρακης! , το προτοτυπο της οποιας βρισκεται στο Λουβρο οπως και τοσα αλλα κλεψιμέικα!Μετα πειτε μου και πως ητανε γιατι δεν προλαβα να το δω!!
   
Τροπος  περιφορας σου στο νησι:
Δεν γινεται χωρις αυτοκινητο!!Πρεπει να εχεις μεταφορικο μεσο για να πας παντου! Η σαμοθρακη ειναι μικρο νησι αλλα με αρκετα δυσκολους δρομους!Μπορεις να νοικιασεις μηχανακι, ακομα και ποδηλατο(αν αντεχεις τις μεγαλες ανηφορες+ εισαι πολυ fit)
Μπορεις να παρεις το λεοφωρειο του νησιου!αν και σε δεσμευει!το Ιδανικοτερο ειναι να παρεις το αυτοκινητο σου!το δικο σου!!γιατι αν νοικιασεις οπως εμεις..τοτε την πατησες!!Οντας το μοναδικο rent a car στο νησι μας χρεωσανε ενα suzukaki 70 ευρω την ημερα !!!!την στιγμη που σε αλλα μερη οπως η Μυκονος πχ , ειχε μολις 40!!Στην Κρητη το ιδιο!!Μας ρουφηξανε λιγο το αιμα λοιπον!!Το μοναδικο πραγμα που μας ξενερωσε!!Οτι και αν κανετε μην νοικιασετε αυτοκινητο εκει!!παρτε το δικο σας, αν δεν εχετε των γονιων σα, αν δεν σας το δεινουνε παρτε των φιλων σας,δωστε και το κατιτις σας και βολευτηκατε + σεις + αυτοι!!
   Απολογισμος: αγρια ομορφια + οργιαστικη φυση, διαχυτη χαλαροτητα και ενναλακτικη ατμοσφαιρα,ιδιαιτερες παραλιες!Φευγεις ευτυχισμενος , ηρεμος ανθρωπος!θελεις κατι παραπανω??Εγω οχι!!

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Γυμνο + κοκκινη κορδελα / naked poject

Αυτος ο πινακας ειναι  μια "εργασια "  πανω στο γυμνο ανθρωπινο σωμα και δερμα και ειναι ζωγραφισμενος με ακρυλικα χρωματα. Τα περισσοτερα απο τα εργα που κανω ειναι  γυμνα . Δεν μ'ενδιαφερει να τα ντυσω γιατι το δερμα ειναι το πιο πολυτιμο υφασμα που μπορει να καλυψει ενα σωμα. Στη ζωγραφικη ειναι ,για μενα τουλαχιστων, απο τα πιο δυσκολα πραγματα ,το να πετυχεις μια αληθοφανη τρισδιαστατη αποδοση του γυμνου σωματος. Δεν νομιζω οτι θα  βιαστω παντως να ριξω ενα υφασμα πανω στις γυμνες καμπυλες που δημιουργω !Δεν ειναι καλυτερα ετσι..γυμνες??



Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Οταν αρεσεις! me + you!

Σημερα η αναρτηση μου δεν εχει να κανει με τα δημιουργηματα μου,αν και εχω ετοιμασει μια "φουρνια" που περιμενει να φωτογραφηθει, αλλα με..μενα!
 Παντα ηξερα οτι αυτα που φτιαχνω μου αρεσουν,δεν φτιαχνω τιποτα που να μην μ'αρεσει και να μην θελω να το φορεσω !Αρεσαν και σε ανθρωπους δικους μου που γνωριζαν την καλλιτεχνικη μου φυση!
  Αλλα  τωρα εχω ανθρωπους  που μου ζητανε να τους φτιαξω πραγματα ,που τους αρεσουν αυτα που φοραω ή  τα εχουν δει εδω σ'αυτο το μπλογκ!ανθρωπους που τους ξερω μια ζωη,ανθρωπους που τους ξερω λιγοτερο+ ανθρωπους που δεν ξερω καθολου!!Ανελπιστο!!! Νιωθω παρα πολυ ομορφα!!χαιρομαι να δημιουργω πραγματα που στολιζουνε το σωμα και αλλα και την διαθεση αυτου που τα φοραει!Και τοτε χαιρομαι διπλα!!Και τοτε η δημιουργικοτητα μου χτυπα κοκκινο+ μου κατεβαινουν κι αλλες ιδεες+ φυσικα περνω και ιδεες απο τα τρομερα κοριτσια που δημιουργουν τρομερα πραγματα μεσα μεσα απο τα μπλογκ τους!!
  Ξερω οτι δεν χω + παρα πολλους εγγεγραμενους αναγνωστες αλλα βλεπω οτι το μπλογκ μου εχει πολλες επισκεψεις+ περνω θετικα σχολια εδω αλλα και face to face! Και σημερα ευχαριστω οποιον  επιλεγει να ριξει μια ματια  σε οτι κανω ειτε ειναι αναγνωστης μου ειτε  οχι !
  Αυτα τα συγκινητικα μου ηρθανε σημερα!!

Τοday my posts has nothing to do with my creations, though I have prepared a "ovens," waiting to be photographed, but with .. me!
 
I always knew that i like everything i create. I do nothing that i do not like
  and do not want to wear! And my  own people who knew my artistic nature liked my staff   !
  
But now I have people who ask me to create them things that they like  worn by me or have seen here in this blog! People who know them a life, people who know them less + people who I don't know! I feel very happy! i enjoy creating  things that adorn the body and but also the mood of the wearer! And then i'm double happy! And then my creativity HITTING red + I have more ideas + of course i get ideas from girls who create beautiful things  in their the blogs!
 
I know that I don't have too many + registered readers but I see that my blog has many visits + positive feedback here and face to face! And i want to  say   thanks  to those who  chose to take a look at anything i do being my readers  or not!kisses!!:-))

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ξυλινοι κρικοι απο την κουρτινα..στα αυτια μου!! wooden "curtain" earring!!

 Πανε + οι κρικοι της κουρτινας της μαμας μου!!Ετσι ειναι οταν "λιωνεις" στο εξοχικο!!πηρα λοιπον τους κρικους, πηρα + την ειδικη κολλα-τζελ μου , εκοψα  ολα τα παλια Γεω + Cosmopolitan(μιλαμε για ευρος οχι αστεια!) και εντυσα τους κρικους με τις κομμενες λωριδες απο τα περιοδικα τα περασα με το τζελ μου για να γυαλισουν +  να στεγανοποιηθουν και οριστε..θελω να πω οτι οι κρικοι ειναι απο τους μικρους ..δεν θα κρεμασουμε και κουρτινα  στα αυτακια μας!! μιλαμε για  ανακυκλωση !!! 


This was a wooden ring from my mother's curtain!!and i covered it with magazine paper an gel-medium, a shiny glue that it's been used in acrylic painting!! and..voila...recycle or what!!:-)))

μπυρα+κοσμηματα part 2!!! beer cups on ur neck+ears part 2!!

Δεν εχω ησυχια πια!! και καμια μπυρα ,ρετσινα , πορτοκαλαδα  δεν ανοιγεται χωρις να μαζεψω τα καπακια σαν γυφτακι!!!Ακουγεται το σφυρακι μου να τα κοπαναει πανω στις  πετρες της βεραντας μας στο εξοχικο + τρομαζουν τα πουλακια + οι αμεριμνοι γειτονες!!τι τα θες.. η τεχνη θελει θυσιες + εχω ειμαι αιμοσταγης + ευσεβης!!τι συνδυασμος!!χαχαχαχαχχαχα!! οριστε ..οι καρποι των κοπων μου!!


κρεμαστο με gypsy μοτιβα!!












εχει ηδη "φυγει" ενα + αυτο ειναι το δευτερο!!μονο που βγηκε λιγο θολο στην φωτο..!!κριμααα!!























αυτα ειναι τα δικα μου τα λιγο "δρακουλιαρικα"..μμμμ




















































και λιγα χαρουμενα γιατι αλλωστε ειναι ακομα καλοκαιρι ετσι?






Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

παντατιφ για τον λαιμο / neck pedant from beer cups!!

οι μπυρες + οι ρετσινες δεν πανε χαμενες!!ανακυκλωνονται με ενα πολυ ομορφο τροπο.οπως βλεπετε!!ειναι τα πρωτα που εκανα + εχω ηδη κανει περισσοτερα..αυτη ειναι η νεα μου εμμονη!!αξιζει τον κοπο μου παντως!!:-)))

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

SUMMER COLLECTION earings ang brooches from alluminium σκουλαρικια + καρφιτσες απο φυλλο αλουμινιου

It's ben a while but u know!!it'a Summerrrr!!and i've been on vecation since yesterday!!but despite the heat ant the lazyness of this time ,i was very productive ..i have a new obssesion!!

Εχω να κανω πολυ καιρο αναρτηση!!αλλα τι να κανω?καλοκαιρακι ,μπανακια + ηλιος (που δεν με μαυριζει ουτε για αστειο)και ετσι  δεν εστρωσα τον πωπω μου να περασω τις φωτο μου!!γιατι ειχα παθει καλοκαιρινο οιστρο παρ'ολη την ζεστη!!αμεεε!!!αλλα τωρα που γεμισα μπαταριες + γυρισα ορεξατη απο Σαμοθρακη .οριστε.....



my summer collection











τρελαινομαι γι'αυτη την καρφιτσα μισοφεγγαρο  με xοντρο φιλο αλουμινιου στολισμενη με μια  καταλαθος "κορωνα". Εχω επεμβει σ'αυτη την εικονα ζωγραφιζοντας τισ χαρακτηριστικες μου τελειτσες. Ειναι "ρετουσαρισμενη" στο χερι οπως και ολες οι αλλες!


i'm crazy for this  "half-moon" shape brooch made from hard alluminioum +liquid glass.i have " retoused" this foto ,like all, by painting it and drawing my signature dots!!






 ενα μεγαλο εντυπωσιακο "ρομαντικο" σκουλαρικι ,ειδικα με μαζεμενα μαλλια!


 a relatively big earing . Very romantic and impressive ,especially with hair pulled up!














 i love  geishas .i find them very mysterious and exotic!! these errings are medium in size!!  and they r all single,noone is apair!!

 οι Γκεϊσες μου αρεσουνε πολυ.ειναι πολυ μυστιριωδης κ εξωτικες + ειναι το θεμα μου γι αυτα τα μεσαια  σε μεγεθος  σκουλαρικια! κανενα δεν ειναι ζευγαρι!φοριουνται μονα τους..
Αααα! Belle Epoque..δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο!ειναι τοσο χαριτωμενα φορεμενα!!


Very preety Belle Epoqueish earrings!!gust love them!










 η εικονα αυτης της καρφιτσας ειναι ενα δικο μου εργο..my sad pixie και ειναι φτιαγμενη απο χοντρο φυλλο αλουμινιου + χαντρες στην κορδελα που φοραει στα μαλλια της!


this brooch made from a hard alluminium leaf has a picture of me own "Sad Pixie" (check the link above) and i have beads on the hair ribbon!


Mucha is one of me favorite artists!here the Evening(i think) on a very very beautiful earring!
















 A Klimt brooch!! with hard alluminium again!!and an extra green flower bey me!
  

Μια καρφιτσα με την κοιμωμενη του Κλιμτ+ ενα πρασινο λουλουδι απο μενα!






και ενα σκουλαρικι + παλι με εργο του κλιμτ!!



and another Klimt eaaring!!very preety!









 και μια καρφιτσα υπερπαραγωγη με μια περιεργη φατσα !!αυτη η φατσα ειμαι εγω!!αμεε!!και σε μπλε φυλλο αλουμινιου!!οχι παιζουμε!


and now!!the best brooch ever!with that quirky face on!wait..that's my face!!lol!! a brooch made with blue alluminium leaf!














 μακαρι να ημουν + εδω εγω ,,αλλα οχι!! μια μακρουλη καρφιτσα με μια τεχνικη που να μοιαζει "καπως" σαν σφυρηλατη!!

i wish i was the model on this brooch too , but unfortunatelly! No!!..this brooch is  a  bit long, very quirky and unique!

ohhhh!!! me chery cherry earrings! i wore them at a party they looked very cute!



τα κερασακια μου!!!αυτα ναι, τα φορας σαν ζευγαρι!!πολυ χαριτωμενα!









μια απο τις πολυ αγαπημενες μου καρφιτσες!!πολυ ιδιαιτερη.νομιζω φαινεται το γιατι!

one of my favorite brooches!very uique and quirky!i think it's obvious why!!it looks amazingly good on black clothes!!