Google Website Translator Gadget

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Always on Sunday!! / Παντα την κυριακη!!!

Ποτε δεν καταλαβα τι ειναι αυτο που με κανει να νιωθω οτι η Κυριακη του χειμωνα ειναι η μερα που θα μπορουσα να κατακτησω τον κοσμο! Η μερα που θα μπορουσα να ειμαι ο,τι ονειρευομαι τις υπολοιπες γκριζες μερες.Ειναι ο κυριακατικος καφες που μου δινει αυτη την μαγικη δυναμη σαν τον μαγικο ζωμο των Γαλατων?!Δεν ξερω! Ειναι οι κυριακατικες εφημεριδες ?! δεν εχω ιδεα...

Γιατι οι βολτες μου τις κυριακες ειναι πιο γλυκες? γιατι ερωτευομαι περισσοτερο και πιο εντονα  τις κυριακες και τα φιλια μου ειναι πιο γιορτινα?Ειναι η κυριακη η χαρα της ζωης και δεν το εχω καταλαβει?

Δεν ειμαι ανθρωπος του σαββατου, οχι! αν και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι δεν αγαπω το ιδιο ολες τις μερες της εβδομαδας...λατρευω τις πεμπτες επειδη τις ακολουθει η παρασκευη αλλα και γιατι η μερα που ηρθα στον ομορφο αυτο κοσμο , ηταν πεμπτη! συμπαθω επισης και τις δευτερες γιατι παντα ειμαι ανυπομονη για το τι θα συμβει την εβδομαδα που ξεκιναει με μια δευτερα! 

Αλλα τιποτα στον κοσμο δεν συγκρινεται με τις κυριακες..Αυτη η ανυπομονη ενεργεια που με ωθει να ανοιξω διαπλατα τα ματια μου οταν ειμαι στο κρεβατι και να πεταχτω ορθια γιατι ειναι κυριακη και κατι θα συμβει!η μικρη κυριακατικη φωνουλα που με διαταζει να ξεκινησω αυτο που αφησα στη μεση , να δοκιμασω κατι καινουριο, μια ενεργεια που χορευει  μεσα στην κοιλια μου οσην ωρα κανω τον καφε μου , που ανακατευει τα μαλλια μου και  με κανει να θελω να ριμαξω ολο τον κοσμο γιατι αλλωστε ειναι δικος μου!

Οταν τελειωνει η κυριακη ειναι σα να περασαν οι γιορτες των χριστουγεννων + εσυ ακομα δεν εχεις ξεστολισει το δεντρο σου..προσπαθεις να την κρατησεις εκει ..αλλα η μαγεια εχει πια φυγει...!!τι κριμα αληθεια!


Εδω που τα λεμε εχω και γω τα θεματα μου! ακουσατε ποτε αλλον ανθρωπο να παθιαζεται ετσι για μια μερα της εβδομαδας???αχχ!!αχχχ!!!ισως σε λιγω να ακουω και φωνες και καμπανακια, και ολοι ξερουμε που οδηγει αυτο ετσι??? 


   

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ο Αρχοντας των δαχτυλιδιων+ ενα μικρουτσικο μωβ τσοχινο λουλουδι/lord of the rings + a tiny purple felt flower!!

Εχω αρκετες μερες να κανω αναρτηση ε?!αλλα τι να κανω που τρεχω γιατι διαβαζω τα αγγλικα μου (γραφω+τεστ αυριο!) + ετοιμαζω + μια μικρη παραγγελια + φιλοτεχνουσα τους φακελους των κοριτσιων που κερδισανε στο giveaway μου + τα εστειλα σημερα το πρωι + ξεχασα και μια σακουλα του μπαμπα μου σε ενα μαγαζι...και μεσα στον πανικο μου εφτιαξα.....







Το μαγικο δαχτυλιδι που μπορει να εξαφανισει το ..Google!!Φοβερο??!
 και αυτο που εκανα ηταν να γεμισω την βαση του δαχτυλιδιου μου με υγρο γυαλι + χαντρες!!νομιζω οτι ειναι βγηκε ομορφο!και πανω στον οιστρο ειπα να κανω + δευτερο + δεν μπορω να βρω τις χαντρες μου!!μα που εχουνε παει???!!





αυτο το μωβ τσοχινο λουλουδι με το στρας στο κεντρο το κολλησα πανω σε ενα μικρο μοτιφ -βελονακι + μετα στο δαχτυλιδι μου! και ειναι αυτο που βλεπετε....αμε!!











ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ...ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΑ!ΑΘΩΑ!ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ!!










αυτο το δαχτυλιδι με ζορισε!!ειναι ενα απο την παραγγελια μου..δεν μπορεσα να βρω την βαση που ηθελα + ετσι πηρα μια αλλη . την εκοψα , τη λιμαρα...την ζωγραφισα με ακρυλικα (ουφφφφ) χρωματα +τα  ανεμειξα με βελονα + μετα το περασα 2! φορες με υγρο γυαλι! δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο , αλλα νομιζω ειναι ομορφο!!ελπιζω να εχω θετικο feedback!




Αυτο το μπουκλωτο λουλουδι ειναι  φτιαγμενο με αυτο τον τροπο που καναμε παλια τα φαναρακια στα νηπια + ειναι πανευκολος και πολυ χαριτωμενο το αποτελεσμα!επαθα ενα μικρο εμμονικο επεισοδιο + δεν ξεκολλησα απο το συνδυασμο μωβ+πρασινου , που ειναι αλλωστε ο αγαπημενος μου!!η ξυστηρα δεν ειναι handmade..ειναι μετρο για να καταλεβετε ποσο μικρη ειναι  η καρφιτσα μου!









και η υπερπαραγωγη μου!!υγρο γυαλι + τα μυαλα στα καγκελα!!!κλωστες φλος - πολυχρωμες χαντρες + θαλασσι κορδελα για να δενει + εχω ενα πολυ ομορφο βραχιολι!!















Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

cup cakes+ ξερο ψωμι!!!!! / συνταγη για ευκολα + πανεμορφα + πεντανοστιμα cup cakes!!


Ειμαι πολυ πολυ περηφανη που αυτα τα cup cakes ειναι φτιαγμενα απο μενα!!!μονο απο μενα..!!και δεν τα εφαγα μονη μου.. οοχι!τι ειμαι καμια μοναχοφαγου???εβγαλα εξω λιγους αγαπημενους ανθρωπους και τους κερασα τσαγια -καφεδες + cup cakes!! Ηταν μια ομορφη κρυα Δευτερα ,4 μερες μετα τα γενεθλια μου τα οποια και γιορταστηκαν την εν λογω δευτερα..θα ελεγα ομως  οτι ειχα ενα καθ'ολα γιορταστικο σαβ/κο!και ιδου!!σε πολλες + μεγαλες φωτογραφιες  εξαιτιας της περφανιας που ανεφερα πριν!!και επειδη μου ζητηθηκε δηλαδη  , δινω και την συνταγη(η οποια ειναι απο πρωϊναδικο + ουχί απο blog)!!
                                                                              

1 1/2 κουπα αλευρι που φουσκωνει μονο του


1/2 κουπα κακαο

1 κουπα ζαχαρη


3/4 κουπας γαλα πληρες


2 1/2 κουτ. γλ. μπέικιν παουντερ

125 γρ βουτυρο 3 αυγα
ψηνουμε για 20-25 λεπτα στους 200 βαθμους






για την γεμιση (γιατι τα εκανα κ γεμιστα )
κρεμα  χαζαροπλαστικης, την βασικη + μαρμελαδα σπιτικη φραουλα + βερικοκο ΜΑΖΙ .εβαλα μια κουταλια γλυκου γεματη, κρεμας + μια μετρια,μαρμελαδας.




για το γλασσο νο 1: 1 λευκη κουβερτουρα  λιωμενη σε μπεν μαρι  + μια κουταλια σ. βιταμ + προσθετουμε χρωματα ζαχαροπλαστικης , εγω εβαλα μπλε + ροζ







γλασσο νο 2: το λευκο  βανιλια υποβρυχιο με λιγο νερο λιωμενη σε μπεν-μαρι επισης μεχρι να γινει οσο παχυρευστο θελουμε.




γλασσο σοκολατενιο :κουβερουρα  λιωμενη σε μπεν μαρι + βιταμ + γαλα νουνου μια ατομικη δοση  αφου λιωσει η κουβερτουρα + κατεβασουμε απο την εστια μας. ανακατευουμε παρα πολυ καλα




Δεν σας λεω ακριβεις ποσοτητες για το γλασσο γιατι ειναι  θεμα γουστου το ποσο παχυρευστα τα θελετε. Εγω τα ηθελα να ειναι  αρκετα  παχυρευστα για να ειναι πιο γεματη η γευση τους.


στολιστε τα οπως και με οτι θελετε. εγω εβαλα χρωματιστη τρουφα + σπασμενα αμυγδαλακια.



  με την φιλη + blogger adria απο το handmade by Andria
(η οποια ειχε + την ιδεα να αναρτησω το ολο γεγονος στο blog μου)κατα κοσμον Νικη που εφερε μαζι της και τον γιο της γνωστο πανεμορφο , ζουληχτο + γλυκουτσκο μουτρο με τις διασημες βλεφαριδες που δεν σταματανε πουθενα!!7 γυναικες  παθαμε  ερωτα!! μα κοιτα το τωρα...και πες μου... 





ΥΠΑΡΧΕΙ?????



















και εδω ειμαι εγω με την φιλη μου την χρυσα!!αν το βλεμμα ειναι αλφουζικο θα ειναι μαλλον απο τα απειρα φλας που φαγαμε αυτοφωτογραφιζομενες! τα υπολοιπ κοριτσια  δεν τα βαζω γιατι διαισθανομαι οτι δεν  θα  θελουνε + πολυ!




Σκεφτομαι να  κανω μια αναρτηση + για τα δωρακια που πηρα...πειτε μου την γνωμη σας!!


 In English please!!!
1 1 / 2 cup self-rising flour                   
1 / 2 cup cocoa
1 cup sugar
3 / 4 cup full fat milk
2 1 / 2 tsp. teaspoon. baking powder
125 gr butter+ 3 eggs
Bake for 20-25 minutes at 200 degrees
for the filling - pastry cream + 0ne table spoon of handmade jam. i used strawberry + appricot.
 for the frostings - white chocolate melted in bain -marie +  food colourings in blue + pink

                    - dark chocolate melted in bain marie with a tbs of butter + a portion of milk




Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

and the winners of my giveaway are.......

καταρχην ευχαριστω παρα παρα πολυ για την  συμμετοχη σας , για τα γλυκα σας σχολια + για τις ευχες σας για τα γενεθλια μου που ειναι σημερααααα......!!!!!!η τουρτα μου ηταν σοκολατα βατομουρο + το κερακι μου ηταν ενα πολυχρωμο ερωτηματικο!! αμε!αμε!!
Εχω τα νικητηρια ονοματα τα οποια προηλθαν απο το στομα του αδερφουμου!εγραψα λοιπον τα ονοματα σας με την σειρα που μου αφησατε το σχολιο σας + του ζητησα (τηλεφωνικα παρακαλω!)να πει τρεις αριθμους  και ο αδερφος μου ειπε...4  ,  23,  11  . οπως καταλαβατε με την σειρα που ειχα παρουσιασει τα δωρα μου , με την ιδια σειρα κληρωθηκαν..καιιιιιι........

pink dreamer= No 4 -τσοχινη καρδια 
siren girl = No 23 - καρφιτσακια φιογκακι+μαιρυλιν
maya = No 11 - καρφιτσα λουλουδι απο φερμουαρ


Μπραβο κοριτσια μου!!καλοφορετα!!!!οριστε ..εγω γεννηθηκα + εσεις περνετε δωρακια!!το μονο που θελω  ειναι να μου αφησετε το mail σας για μου δωσετε τις διευθυνσεις σας!!σας φιλω ολες πολυ πολυ+ υποσχομαι να ξανακανω giveaway γιατι εχει πολυ πλακα!!!






Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Στραφταλιζεις στο σκοταδι???τωρα μπορεις!! / sparkle like there's no tomorrow

Νομισατε οτι  δεν μιλαω κυρολεκτικα ετσι?!!αλλα ΟΧΙ! Οντως στραφταλιζω στο σκοταδι!!!και οχι μονο στο σκοταδι τωρα που το σκεφτομαι!!παντου!Κι αν χαθω???!τι θα γινει!?πως θα με βρουνε?!ενω αν λαμπιριζω σαν την πυγολαμπιδα..εεε!!! Δεν ειμαι ντισκομπαλα, δεν ειμαι φωτοβολταϊκο..ειμαι ...ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ!!  


Συστατικα: υγρο γυαλι + χαντρες , πουλιες κ.λπ +λαδοκολλα!  
  1. :Απλωνουμετο υγρο γυαλι που μας περισεψε απο αλλη κατασκευη πανω στην λαδοκολλα 
  2. ριχνουμε μεσα  τα στραφταλιζοντα υλικα!!
  3. περιμενουμε να στεγνωσει
  4. κοβουμε με το ψαλιδι σε ο,τι σχημα θελουμε
  5. περναμε το κουμπωμα του σκουλαρικιου (ή κορδελα αν θελουμε να το κανουμε  βραχιολιοπως εκανα + εγω στο αλλο κομματι)
Γιατι να το κανεις: γιατι εχει πλακα!!!! γιατι στραφταλιζει!! γιατι δεν θα εχει κανενας σαν το δικο σου!!! γιατι ειναι τοσο ευκολο!!γιατι ειναι μαγικο!!!
 

κανονικα στραφταλιζει σαν τρελο , αληθεια!! αλλα επειδη ειναι διαφανο , δεν μπορεσα να "πιασω" τοσο λαμπιρισμα με την φωτογραφικη μου!!μπορειτε παντως να καταλαβετε στο περιπου ετσι?!










εδω βλεπετε που εβαλα στο αλλο μου σκουλαρικι ενα μικρο μοτιφακι ??ειναι πιο μικρο + διακριτικο







και φυσικα το φορεσα + μου αρεσε παααρα πολυ!!και μονο αφ'οτου φωτογραφηθηκα  καταλαβα οτι το σχημα που το εκοψα , ισως και να μοιαζει σαν χριστουγεννιατικο δεντρο, ισως ειπα!!!









Sparkling earring made only with liquid glass+tinsel! you just apply a layer of liquid glass onto a non sticky surface  , and then throw the tinsels in and wait for it to completely dry! Then you cut it in any shape yoy like and  hang the earring stud!so easy , so cute , soooooo sparkly!!! enjoy!!!













Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΘΑ ΣΕ ΔΕΣΩ ΦΙΟΓΚΟ!!!! / BOWS BOWS BOWS!

Καλημερα!!! σημερα το μενου εχει αποκλειστικα και μονο..Φιογκους!!!!Τους αγαπω πολυ!!το εχω ξαναπει αλλωστε!!Τους εφτιαξα με ΦΙΜΟ + τους εβαψα με ακρυλλικα χρωματα . Με εχουν ρωτησει δεν περνω χρωματιστα ΦΙΜΟ. Εγω λοιπον επιλεγω το πολυ απαλο αχρωμο σομον,γιατι μπορω να το βαψω ο,τι χρωμα θελω εγω ,χωρις να πρεπει καθε φορα να περνω το οποιο χρωμα μπορει να χρειαστει η δημιουργια μου.Ειναι πολυ πιο βολικο + φυσικα πολυ πιο οικονομικο + καθολου περιοριστικο!! :-))

Dark red ribbon brooch made with FIMO!











This is a close up to the ribbon of my give away!you can see the sparkles , can't you!! I should tell you that this is the only one black item  i've ever made!!!but is quite  cute ,don't you think!





 This is not a regular bow!i have made the exact one as a ring!but sold it!and i just couldn't get over the break up!so i  made the closest i could to the original..once more!! in fact i'm waiting for the hot glue to melt so i can glue it on my ring base as i'm typing this!!
 



 the compination of green + gold is one that i find very classy!i'm thinking of adding some gold dots though!!this is a bow brooch!!

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

"bye-bye birdy" brooches- cherries-hearts and a morning coffee!!





lately i found my self deeply in love with ...owls!!!i cannot explain it!! strange but true!!so i decided to create a couple of owls, one is made with alluminioum leaf which i have painted and covered  it with liquid glass+ the other one is made with FIMO and painted with acrylick colours!!and now i have two cute owl brooches!!



















but  that wasn't enough and so , i decided that another happy lil bird should be born!!i adore this one cuz it's so cute and blue that i can almost hear the "tweet -tweet-tweet". This is also a brooch!






 The cherry project!!you should know that i loooove cherries!they remind me of  my childhood when i used to hung twin cherries in my ears and pretended they were earrings!but these FIMO made cherries are not earrings. I made a very sweet pendant with the most amazing silver sparkling  chain ever!!



secret time!this cup came as u can see from Zagreb and is the one that i chose to drink me morning coffee!




sunday morning coffee plus cherry necklace!!
















my hearts!!i think that hearts and bows is a fetish for me!!!i simply can't have enough!!i made this two red Fimo hearts and i 'm not sure what to do with them yet !i originally create them to be pendants like my own heart   but now i'm thinking of turning them into key rings...


























Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

GIVEAWAY!!!! ΧΑΡΙΖΩ ΛΟΓΩ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ! / GIVEAWAY FOR MY BDAY!!



Ποιος εχει γενεθλια στις 10 Νοεμβριου????Εγωωωω!!!!και πολυ χαιρομαι ,γιατι τα γενεθλια τα λατρευω!και τα δικα μου και των αλλων!Αποφασισα λοιπον να δωσω εγω δωρακια  φετος!!Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να αφησετε ενα σχολιο σας  σ'αυτη την αναρτηση και στις 10 του μηνος  θα κανω κληρωση για τους τρεις απο σας που θα παραλαβουν  ενα χαριτωμενο δεματακι απο μενα!Και φυσικα θα  πρεπει να εισαστε μελος του blog μου!!!



τα δωρα θα ειναι :1) μια τσοχινη καρδια κρεμαστο 2)καρφιτσα μαυρη φιογκακι + monroe 3) καρφιτσα  λουλουδι απο φερμουαρ






 Αυτα ειναι τα δωρα μου για σας!!!η κοκκινη καρδια ειναι απλα ντεκορ!μου την εκανε δωρο μια φιλη περσι στου Α.Βαλεντινου! αμε!





 

 αυτη η αιωρουμενη τσοχινη καρδια ειναι τελευταιας κοπης! εχει κανενα 2ωρο που την εφτιαξα!και ειμαι πολυ περηφανη γιατι την εραψα χωρις να βγαλω κανενα ματι και χωρις να τρυπηθω!!(πολυ συχνο φαινομενο)!!

























οπως και αυτο το μαυρο φιογκακι που δεν ειναι απλα μαυρο..οχι!ειναι μαυρο στραφταλιζον! η μαιριλυν ειναι κλασσσικη αγαπημενη + εικονογραφημενη!καρφιτσες και τα δυο













αυτη η καρφιτσα ειναι  φτιαγμενη με πολυ κοπο γιατι ηταν η πρωτη που εφτιαξα με φερμουαρ!












ελπιζω να σας αρεσουνε τα πραγματακια μου , αρκετα ωστε να θελετε να μου τα παρετε!!Εχετε 10 ολοκληρες μερες!!! σας φιλω!