Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ο ταχυδροοομοςςς..!!!!!!! ή διακοσμησε τους φακελους που στελνεις..μπορεις!!

Εγω το κανω εδω και πολλα πολλα χρονια!μου ειναι αδυνατον να στειλω γραμμα (+ στελνω αρκετα συχνα , γιατι ειμαι old school girl)που να φτασει στον προορισμο του , γυμνο + περιφρονημενο απο τα ελληνικα ταχυδρομια!!WhAt a ShAmE !!!Σημερα θα σας δειξω πως διακοσμησα τους φακελους που εστειλα  για το Giveaway που εκανα!!


Τι εκανα??Ζωγραφισα, αλλα ζωγραφισα πραγματα που  χαρακτηριζουνε τους ανθρωπους που τα εστειλα!!




 Η πολυ πολυ αγαπημενη μου Siren girl , ειναι μουσικος + καλλιτεχνης και πολλα αλλα + ετσι  ζωγραφισα νοτες , κλειδια του Σολ που δεν ηξερα τι σημαινουν ,απλα εκανα το σχημα τους φοβουμενη μηπως  ζωγραφιζω ακαταλαβιστικες μουτζουρες για καποιον που ξερει μουσικη οπως η Ελενα!! Η οποια  δειτε τι ειπε για το πακετακι της εδω!!!
 εισαι γλυυκα!!



 Η ναζιαρα Maya..εχει τρελη αδυναμια στα γατακια + εχει ερωτα με τους γατουληδες της !!!να το  παραβλεψω???!!αδυνατον!!ετσι ενα γατακι πεταχτηκε απο τον φακελο της !δειτε αν της αρεσε   εδω!   σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!


 




 Η pink dreamer εχει ενα τοσο ροζ blog  που θα ηταν αμαρτια να μην βαλω  λιγο ροζ στον φακελο της! και το ονομα της συνειρμικα με παραπεμπει σε ροζ μπαλονια!!ετοιμο το φακελακι της!!μου ειπε δε , οτι το δωρακι μου της αρεσε πολυ και το εχει στολισει ηδη! !!thankss :-)) 







στολιστε τους φακελους σας!αφου θα στειλετε τοις καρτες σας ετσι κι αλλιως! καντε τους παραληπτες  τους να χαμογελασουν με το που θα δουνε τον φακελο σας , πριν καν τον ανοιξουν! Βαλτε την φαντασια σας + καντε  ο,τι θελετε εσεις!! σας φιλω!!





13 σχόλια:

  1. γλυκαααααααα μουυυυυυ!! εγω δεν το εχω με την ζωγραφικη και πανε περιφρονημενοι οι φακελοι μου, στους παραληπτες τους !! :(

    psss: (δεν σε προλαβαινω ποτε!! κατι , πρεπει να κανουμε γι αυτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα !!! Τι γλυκιά ιδέα!!! Μπαίνεις στην ψυχολογία του άλλου με αυτό το τρόπο!!!! Φιλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιρηνακιι μουυυ!!!!ο καθενας εχει τα δικα του ταλεντα!!και τα δικα σου missss ειναι τελεια!!τωρα για το αλλο...που να με προλαβεις αφου ειμαι γρηγορη σαν τον ανεμοοο!! αλλα θα το δουλεψουμε , συμφωνωω! φιλακια πολλα!:-))))

    Ευσταφια μου, σ'ευχαριστω!!ετσι ειναι..δειχνεις οτι σε ενδιαφερει πραγματικα ο αλλος + αυτο ειναι παντα γλυκο! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύσκολα μου βάζεις,οι ζωγραφικές μου ικανότητες είναι περιορισμένες,αλλά η ιδέα μου αρέσει πάρα πάρα πολύ και θα την έφαρμόσω έστω και πι απλοποιημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ!!!!!!
    ΤΕΛΕΙΑ Η ΙΔΕΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεσποινακι, τι ποτα δεν ειναι δυσκολο!!αλλα αν ζορισεσαι κανε το πιο απλο...γκυ + κοκκινες μπαλιτσες!!δεν θελει να πιανει το χερι σου ιδιαιτερα+ ειναι πολυ χαριτωμενο!! :-)))

    Deppy μου!!πολυ χαιρομαι που σου αρεσανε τα φακελακια μου!! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πραγματικα ο φακελος απο μονος του ηταν μια μαγεια!!! σε ευχαριστω πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Rock n' Rolla μου!!Είναι πολύ ξεχωριστοί οι φάκελοι και είμαι σίγουρη πως τα κορίτσια θα ήταν αρκετά προσεχτικές κατά το άνοιγμα για να μην χαλάσουν τη ζωγραφιά!!φάκελοι με προσωπικότητα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Pink Dreamer μουυυ!!!χαιρομαι που σου αρεσε το φακελακι σου!!!ροζ σαν εσενα!! :-)))

    mon Angelique!!!σ'ευχαριστω σ'ευχαριστω!!!ελπιζω να ηταν προσεχτικες!!!χεχεχε!!τα φακελακια μου εχουν + λιγη απο την δικη μου προσωπικοτητα μεσα!!πολυ χαιρομαι που σου αρεσανε!!σε φιλωωωω!! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εξυπνο, πρωτότυπο, φανταστικό!! Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αλλά και να το είχα, το χέρι δεν πάει!! Καλό σου Σαββατοκύριακο κοριτσάκι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μανια μου!!!αρκει να κανεις κατι μικρουτσικο!!κι αν δεν πιανει καθολου το χερι σου...αυτοκολλητακια!!!κατι θα βρεις εσυ, δεν σε φοβαμαι!!σ'ευχαριστω πολυ παντως για τα καλα σου λογια! :-))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι όμορφα που τα φρόντισες!!!Φοβερές ζωγραφιές!!!!Τέλεια ιδέα!!!Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. polu oraia idea mou aresei polu na stelno grammata ...to vrisko toso paradosiako...kai kapos romantiko...kai panta kati vazo ston fakelo panta loipon skeftomai:ox, 8a gelaei mazi mou olo to taxudromio min po ta apantaxou el.ta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες, για πες!!