Google Website Translator Gadget

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Let me blow your mind away !!!


Αντρας                                                                                                         Γυναικα
                                                                                                                         

Μαλιστα Κυριε!! περηφανη χρηστρια του δεξιου ημισφαιριου εδω!μα κοιτα !κοιτα!δεν θα μπορουσα να βρω καλυτερη οπτικοποιηση της πραγματικοτητα;!!τωρα της δικης μου..της δικης σου., θα σε γελασω!!
δες τι ωραια χρωματα!!!δες ποσοι συνδυασμοι!!δες οργασμο πιθανοτητων και  εκτιναχθεντων ιδεων!!
   Εσυ τι εχεις Κυριε??χμμμ για να δω καλυτερα..γκρι γραμμες + κουτακια Κυριε (ή Κυρια,γιατι εννοιοτε ξεφευγει και καμια απο μας προς το αλλο ημισφαιριο) τι να ζηλεψω απο αυτο τον μικρουτσικο δαιδαλωδη μικροκοσμο???το γκρι με χλωμιαζει , δεν με φωτιζει καθολου + αν καταλαθος το φορεσω καμια φορα  , τιναζομαι σαν  βρωμικο περιστερι μεχρι να επανελθουν τα ωραια  πλουμιστα μου χρωματα! μην βιαστεις να με πεις Κοτα !!σε  ειδα ετοιμαστηκες!! Υπαρχουν + τα παγωνια ξερεις!!
     θα μου πεις τωρα ,οτι με τοσα χρωματα ζαλιζεσαι σαν μεθυσμενο κοτοπουλο(το πουλερικο δεν μπορει να αποφευχθει τελικα) + κοπανιεσαι στα ντουβαρια! Ε και!! τουλαχιστον αμα κοπανηθεις , ταραζεσαι και ξαναξυπνας + θυμασαι οτι ζεις, ενω αλλιως πνιγεσαι τοσο πολυ απο το γκριζο σου + τους υπολογισμους  που περπατας (παντα στον ισιο δρομο ) και ξεχνας να καταλαβεις οτι  αυτο που σερνεις δεν ειναι οι αμαρτιες σου , αλλα το κουφαρι μιας ζωης που θα μπορουσες να ειχες ζησει αν δεν ειχες τοσα πολλα  αλλα πραγματα να κανεις πριν  απο το κυριως : να ζησεις ρε Κυριος!!


Μη μου λες εμενα οτι ζεις μια χαρα + οτι  ολα πανε ρολόι , γιατι την τελευται  φορα που κοιταξα το  δικο μου , ειχε περασει ηδη μια αιωνιωτητα ΚΑΙ μια μερα!! και αλλωστε τι θα ηταν η ζωη χωρις λιγο "ζαμανφουτισμο"? χωρις λιγη "μποεμικη"-(γιατι ετσι ακουγεται  πιο δημιουργικη) ανοργανωσια??χωρις ενα "δεν ξερω" ρε παιδι μου ?!!ενα Τιποτα , εγω στο λεω!θα ηταν σαν το copy χωρις το paste , για να μιλησω και την γλωσσα σου!! Αλλωστε παντα το πολυχρωμο  ειναι καλυτερο απο το γκρι γιατι το γκρι κυριε ,για να μαθαινεις, δεν ειναι καν χρωμα αφου προερχειται  απο τα δυο "μη" χρωματα το μαυρο +το ασπρο, κι αυτο στο λεει μια καλλιτεχνης πολυχρωμη+ πολυποικιλη με πλουμιστα  φορεματα και τρυπια μυτη που φοραει στολιδια στα μαλλια +στα μυαλα και κυκλοφορει με το μοναδικο πραγμα που πραγματικα της ανηκει κυριε , το πολυχρωμο ποδηλατο της!εγω δηλαδη μην ψαχνεσαι!!
και τωρα παω να βρω που ειναι τα χρωματιστα μου μολυβια , γιατι δεν θυμαμαι που τα εβαλα την τελευταια φορα που ζωγραφισα + να  σηκωσω και το τηλεφωνω που χτυπαει ..αλλα που το εχω βαλει???που και δεν το βλεπω???



πισω απο τις κλειδωμενες πορτες βρισκεται ενα ς απεραντος μαγικος κοσμος   και εγω.................................>>>>>>>>>>>

















γιατι στην τελικη Κυριοι + Κυριες αυτο που εχει τελικα σημασια  ειναι----------------------->>














Αχχχχ..τα πα + ξαλαφρωσα!!




source Picsy



μην ξεχνατε το GIVEAWAYYYYY!!!


9 σχόλια:

  1. Είσαι απίθανη!!!Πολύ καλή η ανάρτηση σου!!!Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρνα από το σπίτι μου!!Σε περιμένει βραβείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουφ!!Είμαστε τυχερές που γεννηθήκαμε γυναίκες!!Χι,χι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε μα ειναι γεγονος.."Εισαι γυναικα?Τοσο το καλυτερο" :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πω οτι εχεις αδικο οχι δεν θα το πω, αλλα δυστυχως το ενα δεν μπορει χωρις το αλλο ;-) αν καταλαβαινεις τι θελω να πω.. το καθενα εχει την χαρη του!!

    Σε φιλω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χα χα !
    απο θεωρία καλά τα πας! χα χα!
    μαζί σου,
    το τίποτα
    το δεν ξέρω
    είναι πανέμορφα
    όχι γυναικεία απαραίτητα
    πανέμορφα πάντως
    σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xaxaxaxa!!απο θεωρια αλλο τιποτα Φορα!!ειμαι αλλωστε + της θεωρητικης κατευθυνσης!!χαιρομαι που συμφωνεις!! :-))

    Σειρηνακι μουυυυυ!!!μα ..εννοειται δεν μπορει το ενα ημισφαιτιο χωρις το αλλλο!απλα τονιζω την τελειοτητα του δεξιου!!φιλακιαααα!:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. περιμένω την κλήρωση του give away σου...λες να ξανακερδίσω;;φαντάζεσαι;;χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες, για πες!!