Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Μουσικο βραβειο!!


H Ειρηνη απο το Ειρηνη χειροποιηματα με  βραβευσε με αυτο το πολυ ομορφο βραβειο!!σ'ευχαριστω Ειρηνακι μου!!!!:-))
πρεπει να διαλεξω 5 τραγουδια που μου αρεσουν αλλα εγω εβαλα και ενα ακομα!!! για παμε να σας πω δυο λογια .......






 I'm only happy when it rains..θεσσαλλονικη, με βροχη βραδυ και εγω ετοιμη να βγω στην βροχη και να  γελασω , να βολταρω, να ..να..να..!!το λατρευω οταν  εχω μια αγρια μελαγχολια που με κανει να γελω υστερικα , τα ματια μου να λαμπουν και τον κοσμο πολυ μικρο για μενα!






 

walκ  into thιs   room and dance for me, matrugada
στιχοι + μουσικη που σε κανουν να ποθεις  και να λαχταρας καποιον σε υπερθετικο βαθμο.Το ακουω οταν ειμαι απολυτα ερωτευμενη....









Adele,Someone like you

η τελευταια μου εμμονη,ειναι τελειο τραγουδι που σαν κλασσικη γυναικα  το ακουω οταν ειμαι χαλια ,για να νιωσω ακομα χειροτερα αλλα ταυτοχρονα  να  υπαρχει μια αναλογη μουσικη επενδυση στο δραμα μου!!γυναικες!!






Muse, Plug in Baby!! το αγαπω!το αγαπω!!!οι muse ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου συγκροτηματα!!αυτο το τραγουδι το λατρευω γιατι δινει ωθηση στην χαριτωμενη ή μη τσαντιλα μου!!!











Tori Amos, Jackie's Strength! επισης ενα τραγουδι που με κανει να ανατριχιαζω + και που εννοειται το ακουω επισης, οταν ειμαι under the weather για να 'ρθει το πραγμα και να  απογειωθει, να νιωσω οτι παιζω + σε καμια ταινια που ο αερας σου μαστιγωνει το προσωπο ,αλλα εσυ εισαι τοοοσο θλιμμενη + φυσικα πανεμορφη + φυσικα εχει ενα  τελος , που ιδανικα ειναι τραγικο,γιατι δεν μιλαμε για αμερικανιες τωρα!!χα!!






θελω να μαθω τα playlists των!!








3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!!!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!1ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να 'σαι καλά!! Μου άρεσαν πολύ οι επιλογές σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες επιλογές αλλά υποκλίνομαι στους muse!!! Είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα!!!!! Muse -4- ever!!!!!! Χιχιχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες, για πες!!