Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Η συμμετοχη μου στο bazaar << ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ>> των παιδιών με αναπηρία του Δημου Αμαρουσιου!



Οταν η αγαπημενη μου Maya (maya's fairytale)  με καλεσε να συμμετασχω σε αυτο το φιλανθρωπικο bazaar, ενθουσιαστηκα!Ειναι η πρωτη φορα που περνω μέρος σε κατι τετοιο και η χαρα μου ειναι απεριγραπτη!κατρχην ξερω οτι προκειται για ενα  καλο σκοπο, για τα παιδακια με αναπηριες , πραγμα που με συγκινει βαθυτατα και ουσιαστικα!κατα δευτερον ειναι αυτη η αισθηση του "προσφερειν" απο καρδιας  που με κανει να νιωθω  κι εγω χρησιμη ! Δεν το νιωθουμε πολυ συχνα αυτο , ουτε και το κανουμε πολυ συχνα! και τριτον , το οτι τα στολιδια μου , που εφτιαξα με τοση αγαπη  και προσοχη  θα μπουνε σε αλλα σπιτια και θα κανουνε παιδια ή και μεγαλους να χαμογελανε και θα τα εχω φτιαξει εγω, αυτο κανει κι εμενα να χαμογελω....γιατι εγω ξερω οτι τα στολιδια μου ειναι " Μαγικαααααα"!!! 

 και να τι εφτιαξα : τον Αγιο Βασιλη με starry eyes /   το χριστουγεννιατικο δεντρακι που λυγιζει απο τα στολιδια του / το λατρεμενα χαριτωμενο αγγελακι Amy's ( η πλεξουδα με οδηγησε)





















 Ευχομαι να στολισουνε ομορφα σπιτια  και να τα χαρουνε αυτοι που θα τα αποκτησουν!εγω τα εχω  "δασκαλεμενα" να σκορπισουνε καλοτυχια , υγεια και αγαπη!!



 Θα συγχωρεσετε την φανερη αδυναμια μου προς το αγγελακι αλλα.. δεν μπορωω!!!Εσας ποιο ειναι το αγαπημενο σας??






9 σχόλια:

  1. μπραβο κοριτσι,ειναι υπεροχα,σιγουρα θα δωσεις μεγαλη χαρα σε ανθρωπους που το εχουν αναγκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χίλια μπράβο χρυσοχέρα μας εσύ!!!!!!!!!! σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προσφορά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!! είναι απίθανες οι δημιουργίες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εμένα μου αρέσουν όλα τόσο πολύ...το αγγελάκι μου έκλεψε την καρδιά!!αλλά όλα είναι απίθανα!!φανταστικά!!σαν κι εσένα !!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαγιουλιιιιιι μου!!!!μα πραγματικα χιλια ευχαριστω για οοολα τα καλα σου λογια!!χαιρομαι τοσο τοσο πολυ που αρεσουνε τοσο τα στολιδακια μου!το αγγελακι ειναι πραγματι πολυ γλυκο!!! σε φιλω πολυ πολυ!!

      Διαγραφή
  3. Πανέμορφα!!!!!!! Λατρεύω όλα τα αγγελάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι όμορφα που είναι όλα!!!!!!Μας έρεσε λίγο περισσότερο το δεντράκι γιατί έχει και την τσαχπινιά του και γέρνει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αγγελάκι είναι όλα τα λεφτά!! Όχι ότι τα άλλα πάνε πίσω...είναι όλα κουκλίστικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες, για πες!!