Google Website Translator Gadget

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Always on Sunday!! / Παντα την κυριακη!!!

Ποτε δεν καταλαβα τι ειναι αυτο που με κανει να νιωθω οτι η Κυριακη του χειμωνα ειναι η μερα που θα μπορουσα να κατακτησω τον κοσμο! Η μερα που θα μπορουσα να ειμαι ο,τι ονειρευομαι τις υπολοιπες γκριζες μερες.Ειναι ο κυριακατικος καφες που μου δινει αυτη την μαγικη δυναμη σαν τον μαγικο ζωμο των Γαλατων?!Δεν ξερω! Ειναι οι κυριακατικες εφημεριδες ?! δεν εχω ιδεα...

Γιατι οι βολτες μου τις κυριακες ειναι πιο γλυκες? γιατι ερωτευομαι περισσοτερο και πιο εντονα  τις κυριακες και τα φιλια μου ειναι πιο γιορτινα?Ειναι η κυριακη η χαρα της ζωης και δεν το εχω καταλαβει?

Δεν ειμαι ανθρωπος του σαββατου, οχι! αν και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι δεν αγαπω το ιδιο ολες τις μερες της εβδομαδας...λατρευω τις πεμπτες επειδη τις ακολουθει η παρασκευη αλλα και γιατι η μερα που ηρθα στον ομορφο αυτο κοσμο , ηταν πεμπτη! συμπαθω επισης και τις δευτερες γιατι παντα ειμαι ανυπομονη για το τι θα συμβει την εβδομαδα που ξεκιναει με μια δευτερα! 

Αλλα τιποτα στον κοσμο δεν συγκρινεται με τις κυριακες..Αυτη η ανυπομονη ενεργεια που με ωθει να ανοιξω διαπλατα τα ματια μου οταν ειμαι στο κρεβατι και να πεταχτω ορθια γιατι ειναι κυριακη και κατι θα συμβει!η μικρη κυριακατικη φωνουλα που με διαταζει να ξεκινησω αυτο που αφησα στη μεση , να δοκιμασω κατι καινουριο, μια ενεργεια που χορευει  μεσα στην κοιλια μου οσην ωρα κανω τον καφε μου , που ανακατευει τα μαλλια μου και  με κανει να θελω να ριμαξω ολο τον κοσμο γιατι αλλωστε ειναι δικος μου!

Οταν τελειωνει η κυριακη ειναι σα να περασαν οι γιορτες των χριστουγεννων + εσυ ακομα δεν εχεις ξεστολισει το δεντρο σου..προσπαθεις να την κρατησεις εκει ..αλλα η μαγεια εχει πια φυγει...!!τι κριμα αληθεια!


Εδω που τα λεμε εχω και γω τα θεματα μου! ακουσατε ποτε αλλον ανθρωπο να παθιαζεται ετσι για μια μερα της εβδομαδας???αχχ!!αχχχ!!!ισως σε λιγω να ακουω και φωνες και καμπανακια, και ολοι ξερουμε που οδηγει αυτο ετσι??? 


   

9 σχόλια:

  1. Πολύ διασκεδαστική η ανάρτηση σου Rock n' Rolla μου!!Χαίρομαι που σου δημιουργεί τόσα πολλά συναισθήματα η Κυριακή!!Εμένα πάλι ακριβώς το αντίθετο!!Πάντα οι Κυριακές μου έχουν μια τάση μεγαγχολίας!!Έχω την εντύπωση ότι μου'χει μείνει κατάλοιπο από τότε που πήγαινα σχολείο!!Χι,χι!Καλή βδομάδα να έχεις!!Για να δούμε τι θα μας φέρει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα χα χα! Εντάξει, τα λίγα καμπανάκια δεν είναι βαριά μορφή...! Πάντως εγώ συμφωνώ μαζί σου! Ζήτω οι Κυριακές! Ο καφές της Κυριακής είναι αλλιώς. Η βόλτα της Κυριακής είναι αλλιώς, όλα είναι αλλιώς! Μέχρι την άλλη Κυριακή, λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mon Agelique!!αφου σε διασκεδασα..!!!ειδες η κυριακη????ειδες??κανεναν δεν αφηνει ανεπηρεαστο!!αντε να δουμε τι θα γινει και αυτη την εβδομαδα...!!!ειμαι περιεργη!! :-))))))


    Evaggelia μου.. so long!!μα παιδι μου...αλλο πραγμα η κυριακη!!!πολυ χαιρομαι που εχω εναν ομοϊδεατη που μοιραζεται την κυριακατικη λατρεια του καφε + αλλων πολλων!! σε φιλωωωωωωωω!!! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς σε βρήκα!!!!Πολύ όμορφο το blog σου και οι δημιουργίες σου!!!Αχ!Αυτή η Κυριακή μαγική μέρα!!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαιρομαι που με βρηκες μαγδα μου!!!σ'ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια!!χαιρομαι + που πιστευεις και συ στην μαγεια της κυριακης!! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα! ελαβα το δωρακι σου χτες και ειναι πανεμορφο! ηδη το στολισα στο εργαστηριο μου! σε ευχαριστω πολυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου κουκλα μου!!!!!! Λοιπον στο ερωτημα σου αν αλλος ανθρωπος παθιαζεται με την Κυριακη εχω να σου πω εναν!!! Ο αντρας μου!!!!!! Κι ο λογος ειναι πως τις Κυριακες εχει πολυ δουλεια στο μαγαζι!!!!!χαχαχαχα!!!! Σε αντιθεση με μενα που περιμενω να φυγει πως και πως και να απολαυσω το καφεδακι μου Δευτερα πρωι!!!!!χαχαχα!!!!!
    Ομορφη η αναρτηση σου!!!!!
    Φιλια πολλα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μary!!αληθεια???!!χαχαχαχαχχαχαχα!!!!!μπραβο ,καλα του κανεις λοιπον!!χαιρομαι που σου αρεσε!!:-)))

    Παρατηρητη...και γω θα τους ηθελα αυτους τους καφεδες..αλλα βολευομαι και μ'ενα νες..τι να κανω!! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες, για πες!!