Google Website Translator Gadget

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ο Αρχοντας των δαχτυλιδιων+ ενα μικρουτσικο μωβ τσοχινο λουλουδι/lord of the rings + a tiny purple felt flower!!

Εχω αρκετες μερες να κανω αναρτηση ε?!αλλα τι να κανω που τρεχω γιατι διαβαζω τα αγγλικα μου (γραφω+τεστ αυριο!) + ετοιμαζω + μια μικρη παραγγελια + φιλοτεχνουσα τους φακελους των κοριτσιων που κερδισανε στο giveaway μου + τα εστειλα σημερα το πρωι + ξεχασα και μια σακουλα του μπαμπα μου σε ενα μαγαζι...και μεσα στον πανικο μου εφτιαξα.....







Το μαγικο δαχτυλιδι που μπορει να εξαφανισει το ..Google!!Φοβερο??!
 και αυτο που εκανα ηταν να γεμισω την βαση του δαχτυλιδιου μου με υγρο γυαλι + χαντρες!!νομιζω οτι ειναι βγηκε ομορφο!και πανω στον οιστρο ειπα να κανω + δευτερο + δεν μπορω να βρω τις χαντρες μου!!μα που εχουνε παει???!!





αυτο το μωβ τσοχινο λουλουδι με το στρας στο κεντρο το κολλησα πανω σε ενα μικρο μοτιφ -βελονακι + μετα στο δαχτυλιδι μου! και ειναι αυτο που βλεπετε....αμε!!











ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ...ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΑ!ΑΘΩΑ!ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ!!










αυτο το δαχτυλιδι με ζορισε!!ειναι ενα απο την παραγγελια μου..δεν μπορεσα να βρω την βαση που ηθελα + ετσι πηρα μια αλλη . την εκοψα , τη λιμαρα...την ζωγραφισα με ακρυλικα (ουφφφφ) χρωματα +τα  ανεμειξα με βελονα + μετα το περασα 2! φορες με υγρο γυαλι! δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο , αλλα νομιζω ειναι ομορφο!!ελπιζω να εχω θετικο feedback!




Αυτο το μπουκλωτο λουλουδι ειναι  φτιαγμενο με αυτο τον τροπο που καναμε παλια τα φαναρακια στα νηπια + ειναι πανευκολος και πολυ χαριτωμενο το αποτελεσμα!επαθα ενα μικρο εμμονικο επεισοδιο + δεν ξεκολλησα απο το συνδυασμο μωβ+πρασινου , που ειναι αλλωστε ο αγαπημενος μου!!η ξυστηρα δεν ειναι handmade..ειναι μετρο για να καταλεβετε ποσο μικρη ειναι  η καρφιτσα μου!









και η υπερπαραγωγη μου!!υγρο γυαλι + τα μυαλα στα καγκελα!!!κλωστες φλος - πολυχρωμες χαντρες + θαλασσι κορδελα για να δενει + εχω ενα πολυ ομορφο βραχιολι!!















15 σχόλια:

  1. Ομορφα είναι όλα!! Ξεχωριστά το κάθε ενα!! Μπράβο σου!! Σου ευχομαι καλό βράδυ και καλή επιτυχία στο τεστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kala einai ola super...!!! Auto to ygro gyali kanei thaumata etsi??! Mou aresei para polu na to vlepw k esy to xrhsimopoieis syxna! Synepws..mou aresoun osa ftiaxneis!! hahaha Teleia!!! Filakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mania μου!! χαιρομαι πολυ που σου αρεσανε!!σέυχαριστω πολυ!!(αν + κυριως για το τεστ!!) φιλακια!! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτιάχνεις πολύ όμορφα πράγματα..... Μπράβο σου...
    Μ' άρεσε πολύ ιδέα για τα κέρματα -δαχτυλίδια....
    Θα το δοκιμάσω σίγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ όμορφα και χαρούμενα!!μπράβο κοριτσάκι!!πολλά γατοφιλάκια!!!!μιάου!!χιιχιχιχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω ενθουσιαστεί!!! Είναι όλα υπέροχα! Το πρώτο δαχτυλιδάκι κλέβει την παράσταση!Να βρεις που κρύφτηκαν οι χάντρες σου κ να φτιάξεις κι άλλα! χε!χε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κοριτσια μουυυυυυ!!!πολυ χαιρομαι που σας αρεσανε !!!αλλα ακομα να βρω τις χαντρες μου!!!κλαψψψψ κλαψψψ!! :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε με τόσες δραστηριότητες που είχες δικαιολογείσαι που χάθηκες!!Πολύ όμορφες οι νέες δημιουργίες σου!!Το τελευταίο βραχιόλι τρομερή έμπνευση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απλώς...μαγικά! μπράβο! με ρώτησες για τη διαφορά υγρού γυαλιού και της εποξικής. το υγρό γυαλί είναι φανερά καλύτερο. πιο γυαλιστερό, πιο σκληρό και η αλήθεια είναι ότι η κόλλα μετά από λίγο καιρό κιτρινίζει. η διαφορά στην τιμή είναι ελάχιστη. μείνε στο υγρό γυαλί! ;) φιλάκια και καλό σκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Angelique !!! ασε...ασε!!!θελω υπνο υπνο + υπνο αυτες τις μερες!το βραχιολι ειναι πραγματικα πολυ διασκεδαστικο στην κατασκευη του!!αμεε!!:-))

    Ioanna !!χαιρομαι που σου αρεσανε..χμμ!!φανταζομουνα οτι θα ηταν πιο ευχρηστη η κολλα , αλλα αμα μου λες τετοια..!!σε φιλω + σέυχαριστω για την πληροφορια!! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εχεις βαλει κανενα ξορκι; και αν ναι, να μας πεις και αλλους τροπους :p ποτε δεν ξερεις που μπορει να χρειαστει.. Πολυ ομορφο..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σε ολα σε ολα σειρηνακι μου!!!τι σόι witchcraft in progress ειμαι ντε!!!φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ.ΠΟΛΥ ROCK ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες, για πες!!