Google Website Translator Gadget

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Γραμμα στον Αγιο βασιλη!!




 Αγαπημενε μου Αγιε! θελω να σου πω καταρχην οτι εισαι ο αγαπημενος μου Αγιος!κανενας αλλος Αγιος δεν ειναι τοσο αφρατουλης και χαρωπος και φυσικα σε κανεναν αλλον  δεν πανε τοσο πολυ τα κοκκινα ,οσο σε σενα!Οχι Αγιε μου δεν σε καλοπιανω!!Αλλα επειδη ειμαι  ειλικρινης , σου λεω εξ'αρχης οτι δεν ημουνα  και πολυ καλο παιδι!!οχι!εβρισα και κατι γριες τελευταια!!Μη με στειλεις στην κολαση Αγιουλη μου!!Αλλωστε οι αμαρτωλοι εχουν προτεραιοτητα..το ειπε και το Big Boss!!  Βεβαια , Santa μου..και συ  δεν εισαι 'νταξει!!Τι σου συνεβει περυσι?να πω δεν εχουμε τζακι και δεν μπορεσες να μπεις??εχουμε! να πω οτι δεν σου ειχα μπισκοτακια και γαλα να τσιμπισεις ??σου ειχα απ'ολα τα καλα + ενα γαλοπουλο γεμιστο!!Τοτε γιατι δεν ηρθες Αγιουλη μου??Γιατι???Α!!δεν παιζεις τιμια?! για να δουμε τι θα σου ζητησω φετος..

 θα ηθελα να μου φερεις:
1) κατι που να  με κανει να ξυπναω το πρωι, να ντυνομαι  να πηγαινω καπου για 7 ωρες + στο τελος του μηνα  θα με πληρωνει (ιδανικα)..σου 'ρχεται κατι??τιποτα...???

2)θα ηθελα Αγιε μου να μην παιζει η κριση ,σαν κακοφωτισμενο σιριαλ ,σε οοολα τα καναλια  + παντου , γιατι ελεος πια!!ας κανουμε μια στροφη στην ποιοτητα!στην τελικη ας  χωσουμε τα κεφαλια μας στην αμμο!!

3) ενα τρυπανακι!!Δεν καταλαβα?!οριστε?Τι πα να πει  οτι δεν ειμαι αγορι??το ξερω!ειμαι κοριτσι + θελω ενα μικρο χαριτωμενο τρυπανακι  για να τρυπαω τα σιδερικα μου και οχι να αυτομαχαιρωνομαι οπως τωρα!!τι θες Αγιε μου?να γινω αυτοχειρας (μη)παρθενος??

4) το παλιο μου αρωμα !!φερε μου πισω το παλιο μου αρωμα!!αυτο το ,προ-κρισης Light Clouds του Moschino που κοστιζει μονο 70+ ευρουλακια! Φερτοοοοοοο μουυυυυυυυυυ!!!θα κλαψω σε προειδοποιω!και κλαιω + ασχημα, με μυξες και φωνη!θα ραγισουν  και  οι πετρες!

5)  Αχ Αγιε μου, ακου να σου πω, βρηκα ενα παλιο σπιτακι, ερειμωμενο και πανεμορφο ,που θελω να το παρω οταν μεγαλωσω!και αφου δεν μου φερνεις το δωρο Νο 1 για να το παρω μονη μου και επειδη μαλλον μεγαλωσα αρκετα..δεν μου το περνεις εσυ βρε Αγιε μου???


5)μια Barbie  , αλλα οχι την ξανθια..φερε μου μια ethnic!οπως γιναμαι τωρα ,φερε μου την barbie ινδη (ξυπολυτη) πριγκιπισσα!!
 
 
 

6) παγκοσμια ειρηνη + αγαπη ,γιατι μερικα πραγματα δεν αλλαζουνε ποτε , κι ας μην εισαι υποψηφια σε beauty contest!!

7) κι αν δεν μπορεις να μου φερεις τιποτα απ'ολα αυτα ,γιατι και σενα σε χτυπησε η κριση Αγιουλη μου, ε τοτε παρε με μαζι σου στον Β.Πολο να γινω βοηθος του Αϊ Βασιλη + να φτιαχνω ξυλινα παιχνιδια! Αρκει να μου κολλας ενσημα ομως Αγιουλη,γιατι αλλιως ,μα τον Grinch, θα σε καταγγειλω ! 
 
 
 Αυτα Αγιε μου Αγιε Βασιλη!! σου υποσχομαι το 2012 ,και αν δεν εχει καταστραφει ο κοσμος συμφωνα με τους Μαγιας, να ειμαι ακομα καλυτερο παιδι, να γινω ενα υπερλαμπρο αστερι καλοσυνης και γλυκητητας!!
                                                          σε φιλω γλυκα 
                                            η  παντοτινη σου φιλη ,  Νατασα!! 


ξεδιαντροπα ζητω να μοιρασετε το γραμμα μου!!! γιατι ειναι μερες αγαπης και γιορτης!!σας φιλω γλυκα και ευχομαι σε ολο τον ομορφο κοσμο,τον ζαχαρενια φτιαγμενο..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ+ χαζοχαρουμενο το 2012!!

9 σχόλια:

  1. Νατασούλα, μου φαίνεται ότι ζητάς πολλά από τον καλό μας Αη Βασίλη...ας αρκεστούμε λέω εγώ στην υγεία, την παγκόσμια ειρήνη και δουλειά για όλο τον κόσμο!!!! Μακάρι το 2012 να σου φέρει την πολυπόθητη δουλειά...και έχω να σας πω καλοί μου εργοδότες πολλά καλά για αυτό το χαρωπό, πολυτάλαντο, τσαχπίνικο κοκκινομάλικο πλάσμα...ε, δεν είναι και λίγο να έχεις στο γραφείο/μαγαζί μια φωτεινή αχτίδα αισιοδοξίας για ένα 8ώρο...καλή χρονιά αγγελοκρουσμένο μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hahaha Natasaki mou wraia ta les!!! Makari oles oi epithumies sou na ginoun!! Perna apo to blog mou sou exw prosklish se paixnidi!! :-) Eyxomai kalh Prwtoxronia!! Filakia polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΩΩ..Νικακιι!!μα τελως παντων,τι γλυκα λογια..δεν επρεπε..δεν επρεπε να τα πεις μονο εδω..! τυπωσε ενα καταστατικο με τις αρετες μου και σε παρακαλω οταν ερχονται στο γραφειο σου, μοιραζε το!!επισης εχω να σου πω..δεν με παρατηρεις καλα..το κοκκινο εφυγε,εχω ξανα το αγαπημενο μου γλυκο καστανο μου χρωμα!!σ'ευχαριστω για τα καλσ σου λογια!!χρονια πολλα + απο δω λοιπον!με το καλο το 2012 ! :-)))


    Ζετακι μου!!χαιρομαι που σ'αρεσουνε!!και μακαρι οντως να με ακουσει ο Α.Βασιλης φετος!!μολις ειδα και την προσκληση σου!!παιζουμε εννοειται!!με το καλο το 2012!χρονια πολλα! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχω πεθανει απο τα γελιααα...τι γλυκια και σαρκαστικη,παρομοιως σε ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γεια σου κ χρονια πολλα!!! μολις διαβασα το σχολιο σου κ αρχισα να βλεπω το blog σου καλα ειναι τελειο τα χαζευω ολα οσα εχεις φτιαξει -ξετρελαθηκα με τη διακοσμηση των φακελων αυτο θα πει δημιουργικοτητα!-
    πολυ πολυ ομορφο ιστολογιο!εννοειται εγινα αναγνωστρια και ελπιζω να τα λεμε συχνα απο τα blogs μας!

    καλη χρονια να εχεις !

    φιλια
    caramellitsa
    http://caramellitsa.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή χρονιά με αστείρευτη δημιουργία!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλη Χρονια με υγεια και ευτυχια!!!

    εχεις κερδισει ενα δωρακι στο μπλοκ μου!!!
    περιμενω την διευθυνση σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε Νατάσα...καταρχήν καλή χρονιά και χρόνια πολλά και κατα δεύτερον μακάρι όόόλα όσα ευχήθηκες στον Άγιο να γίνουν πραγματικότητα! Ε΄γω πάντως συμπάσχω, σε καταλαβαίνω απόλυτα και βρήκα το γράμμα σου άκρως ειλικρινές και διασκεδαστικό! Όλα να πάνε κατ' ευχήν...κι αν δε τα φέρει ο Άγιος, ας τα φέρει κάποιος άλλος...χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Caramelitsa !!Χρονια πολλα!!σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!χαιρομαι πολυ που θα τα λεμε γιατι και μενα μου αρεσε παρα πολυ το blog σου!!φιλακια! :-))

    μανια μου!χροναι πολλα και σε σενα!!σέυχαριστω για τις ευχες σου!!


    deppy μου!!τι τελειο ξεκινημα για το 2012!!σ'ευχαριστωωωωωω!!! χρονια πολλα !! :-))


    Ευαγγελια μου!Χρονια Πολλα!!και συ συμπασχεις ε?!!να μη νιωθω μονη !!μακαρι να μου φερει κατι απο αυτα το 2012!γιατι για να τα φερει αλλος..δυσκολο!!σε φιλωωωωω!:-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες, για πες!!