Google Website Translator Gadget

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

υγρο γυαλι + φυλλο αλουμινιου part one!



παραγγελια φιλης που ηθελε ενα κρεμαστο και μια καρφιτσα .το παιδακι ειναι το ανηψι της ενω η μελεγχολικη κυρια δεν εχει καμια συγγενια με κανεναν μας. το μονο που της εκανα ειναι να την "πειραξω" λιγο + να της ζωγραφισω δακρυα και κοσμηματα και χαντρες στα μαλλια της να την περασω κια αυτην με το υγρο γυαλι και να της βαλω + λιγες διαφανες πετρουλες+ ασημοσκονη!
εκοψα ,λιμαρα ,γυαλισα ,εστρωσα το υγρο γυαλι και το διακοσμησα..να δω το part two τωρα!!!

3 σχόλια:

  1. να ρωτησω κατι? θελω και εγω να πειραματιστω, το φυλλο αλουνιου ειναι κοινως το αλουμινοχαρτο που ολοι εχουμε σπιτι? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανωνυμε μου!!οχι!!καμια σχεση!το φυλλο αλουμινιου θα το ζητησεις στα μαγαζια που εχουν υλικα ζωγραφικης κ χειροτεχνιας ή σε μεγαλα βιβλιοπωλεια!ειναι σχεδον Α4 σε μεγεθος και μπορει να ειναι απο πολυ μαλακο μεχρι πολυ σκληρο αναλογα με την ποιοτητα!ελπιζω να σε βοηθησα!

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστω πολυ που με διαφωτισες!! δουλευα κυριως πολυμερικο πηλο μεχρι τωρα και ειπα να πειραματιστω και με κατι καινουργιο!! τελικα με εφοδιασε μια φιλη με αλουμινιο :P ολα αυτα που εχεις φτιαξει ειναι πολυ δημιουργικα μου αρεσε πολυ η ιδεα με το βραχιολι απο το ξυλακι γιατρου!!ισως γινει ωραιο αν τυλιχτει με συρμα!! 8α το δοκιμασω!!παρεπιτοντως με λενε μαρια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες, για πες!!