Google Website Translator Gadget

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Γυμνο + κοκκινη κορδελα / naked poject

Αυτος ο πινακας ειναι  μια "εργασια "  πανω στο γυμνο ανθρωπινο σωμα και δερμα και ειναι ζωγραφισμενος με ακρυλικα χρωματα. Τα περισσοτερα απο τα εργα που κανω ειναι  γυμνα . Δεν μ'ενδιαφερει να τα ντυσω γιατι το δερμα ειναι το πιο πολυτιμο υφασμα που μπορει να καλυψει ενα σωμα. Στη ζωγραφικη ειναι ,για μενα τουλαχιστων, απο τα πιο δυσκολα πραγματα ,το να πετυχεις μια αληθοφανη τρισδιαστατη αποδοση του γυμνου σωματος. Δεν νομιζω οτι θα  βιαστω παντως να ριξω ενα υφασμα πανω στις γυμνες καμπυλες που δημιουργω !Δεν ειναι καλυτερα ετσι..γυμνες??



3 σχόλια:

  1. ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΣ ΦΙΛΗ!ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ...Η ΜΑΡΙΑ...ΚΑΙ Η ΜΙΣΙΡΛΟΥ...ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!
    ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!
    ΦΙΛΙΑ Χ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοριτσια!! σας ευχαριστω για το θερμο καλοσωρισμα!!θα εχουμε εναν πολυ δημιουργικο χρονο νομιζω!!καλες δημιουργιες και σε σας! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραιες η ζωγραφιες σου!έχεις κανει μαθηματα?Μου εκανε εντυπωση σε αυτο τον πινακα που εχεις αποδοσει τελεια την σταση του σωματος.Εγινα μελος σου αν σου αρεσει το μπλογκ μου μπορεις και να γινεις και εσυ αν θελεις. καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες, για πες!!