Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

μπυρα+κοσμηματα part 2!!! beer cups on ur neck+ears part 2!!

Δεν εχω ησυχια πια!! και καμια μπυρα ,ρετσινα , πορτοκαλαδα  δεν ανοιγεται χωρις να μαζεψω τα καπακια σαν γυφτακι!!!Ακουγεται το σφυρακι μου να τα κοπαναει πανω στις  πετρες της βεραντας μας στο εξοχικο + τρομαζουν τα πουλακια + οι αμεριμνοι γειτονες!!τι τα θες.. η τεχνη θελει θυσιες + εχω ειμαι αιμοσταγης + ευσεβης!!τι συνδυασμος!!χαχαχαχαχχαχα!! οριστε ..οι καρποι των κοπων μου!!


κρεμαστο με gypsy μοτιβα!!












εχει ηδη "φυγει" ενα + αυτο ειναι το δευτερο!!μονο που βγηκε λιγο θολο στην φωτο..!!κριμααα!!























αυτα ειναι τα δικα μου τα λιγο "δρακουλιαρικα"..μμμμ




















































και λιγα χαρουμενα γιατι αλλωστε ειναι ακομα καλοκαιρι ετσι?






2 σχόλια:

  1. Εμένα μου άρεσε πολύ το ασπρόμαυρο και το κερασάκι...μπορώ να έχω παρακαλώ πολύ δυο για τα αυτιά μου;;;; Σε ανταλλαγή θα σου δώσω τη βεντάλια της μαμάς του Ανέστη που χάλασε και σκέφτηκα να στην κρατήσω...επίσης θέλω να σου πω ότι σήμερα συναντήθηκα με την Sofi Graf που έχει μπλογκόσπιτο και είναι από Κομοτηνή και με την Αγγελική που έχει επίσης μπλογκ και μένει στην Αθήνα. Στο επόμενο ραντεβού θα σε ενημερώσω να παραβρεθείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχχχχχχ!!!αχχχχχχ!!τα καλυτερα μου περνεις!!αλλα χαλαλι σου!!!ειδες τα μπυροκαπακακια??μονο που εχω ηδη δυο βενταλιες της μαμας μου!και εννοειται μου λες για τα μπογκοκοριτσα της πολης!!:-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες, για πες!!