Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Για την Μαρια -Ηλεκτρα Ζογλοπιτου / Maria Ilektra Zoglopitou Tribute


Οσοι ασχολουνται με την εικονογραφηση , τα ελληνικα κομικς και ιδιως αν ειναι απο θεσ/νικη ,σιγουρα την γνωριζουνε! Εγω την ανακαλυψα οταν σπουδαζα  στη Θεσ/νικη! Βρηκα το βιβλιο της ,PRODUCTS OF LOVE AND CHAOS στη Δημοτικη Βιβλιοθηκη στην Αγγελακη. και οι εικονες της "τρυπησαν " το μυαλο μου παρ'ολο που το δικο μου στυλ ζωγραφικης δεν εχει σχεση με το δικο της!  Η ιστορια της και ο προωορος  χαμος της + φυσικα το τεραστιο ταλεντο της ,που δεν προλαβε να ανθισει οσο θα μπορουσε , με "αναγκασαν"  να την θαυμαζω παρα πολυ! Κατα καιρους εχω  σκιτσαρει δικα της εργα αλλα σημερα θα δειξω τα πρωτα που κολλησαν στο μυαλο μου για χρονια μεχρι να τα "αποδωσω".
   

 Maria Ilektra Zoglopitou was a very talented artist  from Thessaloniki! When i discovered her , i was captured by her "strong" work and "alive " pictures!Today i'm showing  my most loved pictures of her's , drawn by me!
   

 LOVE IS ALL YOU NEED

 






  Lady Godiva

6 σχόλια:

  1. η αληθεια ειναι οτι ειναι, πολυ ομορφα,και εισαι ταλαντουχα και τυχερη που μπορεις και ζωγραφιζεις.
    Εγω δεν το εχω καθολου, σε σημειο να μην μπορω να κανω ουτε μια ισια γραμμη.
    Σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαιρομαι που σου αρεσαν !!! εχω να σου πω οτι οποιος μπορει να τραβηξει μια γραμμη μπορε + να ζωγραφισει!!επιπλεον , εσυ σκεφτεσαι ομορφα!!σα να ζωγραφιζεις δεν ειναι?!!:-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστω πολυ!!μ'αρεσει που σας αρεσουν!:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Love is all you need, απο τα αγαπημενα μου τραγουδια των Beatles! Good job!

    Froso, Style Nirvana

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες, για πες!!