Google Website Translator Gadget

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

BoOkMaRk!S!!!

Αγαπω τους σελιδοδεικτες!!Αληθεια!μου αρεσει να εχω αναμεσα στα βιβλια μου που ειναι λιγο περιεργα, μοναδικους σελιδοδεικτες!Γιαυτο οταν χαλασε μια ξυλινη βενταλια της μαμας μου  δεν την αφησα να  την πεταξει και κρατησα τα μερη της..αλλα τα κρατησα πολυ γιατι ξεχασα οτι τα ειχα..Οταν τα ξαναβρηκα όμως ,τα ειδα με αλλο ματι..και τους αλλαξα τα φωτα!
Το μονο που εκανα  ειναι να ζωγραφισω(παντα με ακρυλικα) τους Bokmarks + μετα να τους βαλω ασημοσκονη ή πουλιες κ.λπ. Ο μονος που ειναι διαφορετικος ειναι ο "Βασιλιας " μου που αφου τον εβαψα του κολλησα ενα στεμμα που εφτιαξα απο φυλλο αλουμινιου!!






























































































                                                          

6 σχόλια:

  1. Πολύ έξυπνη η ιδέα σου! Η παλιά βεντάλια μεταμορφώθηκε. Και πολύ όμορφα, μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σ'ευχαριστω πολυ!!!Τελικα οι μαμαδες μας που μαζευουνε τα παντα , βοηθανε πολυ!! φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όχι μόνο οι μαμάδες...Τι έχουμε πει;;;; Δεν πετάμε ποτέ ΤΙΠΟΤΑ...Υπέροχη ιδέα Rock n' Rolla θέλω και εγώ BOOKMARK (αν και δυστυχώς έχω πολύ καιρό να ανοίξω βιβλίο....ψέμματα το απόγευμα διάβασα στον Νικόλα τον Ρουμπελστιλτσκιν...μετράει;;;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μετραει???εννοειται + μετραει!! Θα σου ερθω σημερα με τον "βασιλια " μου!!εγω ξερεις τι διαβασα χθες?? Οθελλο του Σεξπηρ, σε εκδοση του 1963..επισης τησ μαμας μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κοριτσάκι, καλό Πάσχα και να περάσεις πολύ όμορφα αυτές τις μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευαγγελια μου!!!μα τι να πω..δεν αξιωθηκα να ανοιξω ιντερνετ ολες τις γιορτες!!σ'ευχαριστω τοσο πολυ για τις ευχες σου!και σου τις ανταποδιδω. και αφου μπορουμε να λεμε χρονια πολλα για 40 μερες..οριστε!! χρονια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες, για πες!!