Google Website Translator Gadget

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

δερμα + τσοχα σε λουλουδενια καρφιτσα και μπαλονια απο felt+ περλες! / pretty leather+ felt flower brooch + magical felt+pearl balloons!!

Καλη εβδομαδα! ειχατε ενα ομορφο σαβ/κο ?? δημιουργησατε?? εγω ναι ! Και εκανα
1) καρφιτσα απο τσοχα σε καφε και μωβ χρωμα και επειδη μου φαινοτανε πολυ απλη, εκοψα και μια δερματινη καρδουλα που την στολισα και με ενα στρασακι! Για αυτη την κοκκινη καρδουλα χαλασα μια  πολυ παλια μου δερματινη τσαντα
και τωρα εχω αρκετο αποθεμα απο κοκκινο δερμα +αρα να περιμενετε να το βλεπετε να "ξεπετιεται" που+που!!και η ανακυκλωση κραταει καλα οπως καταλαβατε!








2) τα μπαλονια μου!!αυτη η καρφιτσουλα ειναι πολυ μικρουλα + πολυ χαριτωμενη! την εμπνευση την πηρα απο αυτο το κοριτσι pour Angelique  και δεν ντρεπομαι να το πω!αμεεε! Αυτο που εκανα εγω ηταν να προσθεσω  μια περλα στη μεση για να γινει πιο τρισδιαστατο το σχημα μου και να περασω χρωματιστες χαντρες στο συρματακι που βλεπετε γιατι καπου επρεπε να ειναι δεμενα τα μπαλονια μου! τα αγαπω τα μπαλονια! σας το εχω πει?!






Ελπιζω να σας αρεσανε οι καρφιτσες μου , οσο και μενα! σας φιλω!!(και παω για διαβασμα!)













10 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες οι καρφιτσούλες σου!!! Μου αρέσουν πολύ και οι 2!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χου Χου Χου!!!!!!!! Τι ωραίεςςςςςςςς
    και οι 2 και ωραία χρώματα, χουχουλιάρικα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ αυτά τα στρασάκια....φωτιά έχουν πάρει....αγαπώ μπαλόνια....και σε καρφίτσα και στο ποδήλατο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζετακι μου!! σέυχαριστω πολυ!!!φιλακια!!


    Ανωνυμε φιλε -Μαιρη!! σε καταλαβα απο το χουχουχου!!χουχουλιαρικα!!..επιτελους καταφερες να σχολιασεις!! τωρα ποιος σε πιανει! :-))))


    Αndria..ασε ασε!!μονο φωτια??αυριο θα σας δειξω + που αλλου τα εβαλα!!ειδες ποσο τα αγαπω λοιπον??ακομα και στο ποδηλατο μου εχω μπαλονακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πειράζει να κλέψω τα μπαλονάκια να κάνω και εγώ καρφίτσα στην κόρη μου?? Είναι πολύ χαριτωμένες και οι δύο!! Καλή σου εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πλακα κανεις??!!!να τα κλεψεις ! να τα κλεψεις!να εχει το παιδι να παιζει!!ε?!! σε φιλω!! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπημένη Rock n' Rolla,οι καρφιτσούλες είναι τέλειες!!Τα δε μπαλόνια είναι τόοοοσο ρομαντικά!! Μ' αρέσει πολύ που έβαλες πάνω την πέρλα και τους δίνει έτσι μια τρισδιάστατη όψη!!
    Α! και χαίρομαι που σε εμπνέω!!!!Χι,χι!
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωωω..mon amour Angelique!! σ'ευχαριστωωωω!!εισαι μια γλυκα!αληθεια σ'αρεσει???!! τελεια!!!!ειδες? ειδες τι εμπνευση σκορπας???!!αχ αυτη η κομοτηνη αχ!! φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι όμορφη καρφιτσούλα! Πανέμορφη ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες, για πες!!