Google Website Translator Gadget

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

lost in translation.. / μα που χαθηκα πια??

Εχω πολυ καιρο να κανω αναρτηση ε?? Οχι γιατι δεν ειμαι "παραγωγικη". αλλα γιατι αυτη η περιοδος ειναι πολυ περιεργη για  μενα!!οπως και  για ολους! αν  κανετε την βολτα σας + σας ερθει ενα παλιοχαρτο στην μουρη , θα ειναι το βιογραφικο μου που το μοιραζω και το μοιραζω  σαν φεϊγ-βολαν! 
Αν ηταν παιδι η ανεργια  μου θα της εκανα γενεθλια ! εγινε ενος χρονου(+ 2 μηνων)  Βεβαια! αν θελετε να της κανετε κανενα δωρακι .. μπορειτε! θελει δουλεια!δεν παιζει με τιποτε αλλο σε αυτη την ηλικια , μονο με δουλεια!


Ψωμι+Σοκολατα (ξανθη)
Αν βαλω τωρα και το οτι ψαχνω εδω και αρκετες μερες και ενα οικονομικο φροντηστηριο να δωσω και proficiency ..και δεν βρισκω την ανεργια μου μεσα!! αλλα δεν με παιρνει απο κατω και μεσα σε ολο μου το αγχος κανω και τις βολτες μου στην εξοτικη κομοτηνη και στην ξανθη + πινω καφε μετριο με γαλα , ελληνικο ή φραπε οπως εδω -^




Επισης διαβαζω και διαβαζω σαν τρελη!! Λογω κρισης αλλα και  προσωπικης αγαπης και επιλογης  ξαναθυμηθηκα την αγαπημενη μου δημοτικη βιβλιοθηκη! Στην θεσσαλονικη λατρευα την βιβλιοθηκη της  Εθν.Αμηνης και στην Κομοτηνη.. την μικρη  δικη μας στην πλατεια "παπακια"  Τι να κανεις!! τουλαχιστον  τα βιβλια δεν μου προκαλουν αϋπνια..εκτος κι αν διαβαζω "το δογμα του Σοκ" οποτε ειναι σα να βλεπω θριλερ + τρομαζω!!ετσι αναβω το πορτατιφ μου ή ανοιγω τα στορια μου τις μερες που εχει ηλιο + ανοιγω ενα βιβλιο + το μυαλο μου! οπως εδω-------------------------------------------------------------------^







Βολταρω + με το πανεμορφο ποδηλατο μου! που ειναι προσωπικη δημιουργια και με την ασκηση παραγονται ενδοφρινες που με κανουν να βλεπω τον κοσμο στο πραγματικο του χρωμα ..ροζ + ετσι να φτιαχνει η διαθεση μου!επιστημη , οχι αστεια!




Επιπλεον ειμαι πολυ περηφανη που μπορω να συντηρησω κατι ζωντανο + χαριτωμενο ( δεν μιλαω για μενα..δυστυχως!!!) αλλα για τρια λουλουδια που εχω στο μπαλκονι μου τα βλεπω , τους μιλαω και τα ποτιζω κρατωντας τα στη ζωη ! τους βαζω και τα φουρφουρια τους !!αμε!! και η ζωη συνεχιζεται , μεχρι που καταλαβαινω οτι εχω καιρο να αναρτησω και κατι που κανω .. να φτιαχνω ομορφα αντικειμενα  που στολιζουνε ομορφους λοβους αυτιων , ομορφα ντεκολτε , ομορφους τοιχους κ.λπ!!

14 σχόλια:

  1. Αισιοδοξία!!Ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες!!
    P.S. Το ψωμί με σοκολάτα είναι από τα αγαπημένα μου cafe!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντα+ μονο!δεν μπορω να παω και κοντρα στη φυση μου!! και μενα μ'αρεσει πολυ το ψωμι κ σοκολατα! Οπως επισης και το μπλε! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα καλά θα πάνε, κάτι θα βρεις... κι ο φίλος μου στην ίδια φάση, κι εγώ σχεδόν (αν και θέλω σίγουρα part-time)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενα χρονο τωρα ..τιποτα δεν βρισκω αλλα τεσπα!!το αφηνω γιατι ποναει αρκετο κοσμο αυτο το θεμα!! :-( υγεια να υπαρχει.. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλυκιά Rock n' Rolla κάνε υπομονή και πιστεύω θα βρεθεί κάτι που να σε ικανοποιεί! Παρόλα αυτά έχω να ομολογήσω πως ζηλεύω τις βόλτες του στην Ξάνθη (και ειδικά στο γλυκό αυτό καφέ!) και τις βόλτες σου με το τέλειο ποδηλατάκι σου! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωωωωω Vally!! λες??λες?? μακαρι! οχι μονο για μενα αλλα για ολο τον κοσμο που ειναι σαν εμενα!!το συγκεκριμενο καφε το λατρευω!!με το ποδηλατο μου δε , εχω τρελο ερωτα!!εισαι πολυ γλυκια παντα + σέυχαριστω για τα ομορφα λογια σου!:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ma ti uperoxo podhlataki einai auto!!!!!! :D :D :D bravoooo!!!!!
    mhn apelpizese 8a thn vreis k th doulitsa sou kai se ligo kairo ola 8a strwsoun....h mhpws eimai h monh uperaisiodo3h se touth thn xwra???? hahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σου κοπελιά! Δροσερή και rock η αφήγηση σου σαν τα νειάτα σου και την ομορφιά σου! Να τα λέμε! Ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου και σενα λοιπον!!μα τι καλα λογια ειναι αυτα!!! κοκκινιζω!!(μπα ψεματα.. αρεζομαι!!) θα τα λεμε να 'σαι σιγουρη!! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Vero!!σ'ευχαριστω που κομπλιμενταρεις το ποδηλατακι μου!! το αγαπω πολυ! σ'ευχαριστω επισης που μου δινεις κουραγιο!και γω ειμαι αισιοδοξη μη νομιζεις!!για την υπολοιπη χωρα..δεν ξερω!! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το ποδήλατο σου είναι ΦΑΝΤΑΤΣΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Maya μου!! σ'ευχαριστωωωωω!!η αληθεια ειναι οτι το λατρευω το ποδηλατακι μου!!ειναι ο,τι πιο ομορφο εχω φτιαξει!!!:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ναι!!!!είναι σούπερ!!!! :))) καλό μήνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες, για πες!!